Uusi harrastus tarvii tietenkin tilat. Pöydän ja säilytystilat tarvikkeille edes. Tässä pläjäys sameita kuvia

Yleisäkymä oveltapäin. Siirsin ikkunoiden alla olleen senkin sängyn päähän jossa ennen oli penkki ja toin ompelu nurkkauksen pöydän tilalle. Ompelu nurkkaus oli niin ahdas että siellä ei mahtunut työskentelemään. Nyt voi koneet tuoda tänne pikku juttuja ommellessa, isompia ompelen edelleen tuvassa ruokapöydällä, kunnes saan kunnon tilat. Kun pöytä poistui ompelunurkkauksesta sain toisen hyllykön lisätilaksi ompelutarvikkeille, jes.

Olin illalla jo alkamassa kääntää sängyn ikkunoiden alle kun tajusin että vastapäiselle seinälle en saa pöydän yläpuolelle hyllyköitä.

Hylly oli jo seinällä, lisäsin vaan tuon tangon. Minulla on jossain Ikean riippu "ämpäreitä" johon siirtyy sakset, siveltimet ja kynät kunhan muistan mihin ne olen jemmannut.

Ja ikkunan suunnalta, siisrsin tänne kaikki paperiaskarteluun liittyvän, tuo korkea kori on hyvä tapetti ym rullien säilytyksessä

Hyllyllä on puoli tyhjiä, tuunausta odottavia pahvisia lehti koteloita papereille ja lehdille (lue lehdelle). Huomaa tangolla roikkuva joka askartelian kaveri... kipukoukku.

Toisella puolella muutama satiini ruusuilta napattu lokerikko kukille ym somisteille, niitä on viellä lisää vaan kun nuotkin on liki tyhjiä. Tiimarin laatikot on tyhjiä lukuun ottamatta tuota missä on valmiita tausta papereita. Kaikki neljä kuvioleikkurianikin näkyy tässä... ja näemmä mun kännykkäkin

Laatikoissa hurjat leimasin ja muste varastot, puoli helmet, nauhat...

...toisella puolen melkein tyhjää täynnä stumpit, siveltinet, yhdet värit ja näemmä yksi leimasin settikin väärässä laatikossa värikynä settien paikalla... missähän ne viellä luuraa

Tyhjensin huoneessa valmiiksi olleen vitriini kaapin tarvikkeille. Jotta ei olesi niin tyhjän näköistä on ylä hyllyllä koreja odottamassa sisältöä. Cuttlebugin edessä on paperileikkuri. Halpa Halli ostos ½ hinnan pöydästä, en ole viellä edes kokeillut tekeekö sillä mitään.

Keskihyllyllä sentään jotain: Jouluiset koristeet, kirjekuoria ym, valmiit kortit ja laatikollinen sekalaista sälää... ja näyttää siellä luuraavan ne värikynätkin=)

Alahyllyllä läjä tyhjiä laatikoita tuunausta ja sisältöä odottamassa ja purkit missä satiini ruusuja, rusetteja yms.

Kovasti viellä vaiheessa, mutta olen tyytyväinen tähän alkuun. Roskis ja lisävalaistus on jostain kehitettävä ihan ensimmäiseksi. Lisää tilaa säilytykseen saa mm. tuosta sängyn päässä olevasta senkistä, kaapin laatikot on tyhjät. Kaapin ja seinän väliin mahtuu kapia hyllykkö tms. Ja kaappiin voi hyvinkin lisätä hyllyn tai pari kun tarvetta ilmenee.

Joulukuisia kuvia makkarista täällä. Eipä juuri näytä peremmalta tai pahemmalta, mutta ompa makkarillekkin käyttöä muulloinkin kun nukkuessa=)