Tässä teille jouluisen tuvan olohuone puolta.

Tänne verhot muokkasin kirppari ostoksestani. Tuolit sai uudet irto huput. Pöytäliina on tässä vaiheessa jo pyykissä pineten suklaa käsien jäljiltä ja vara liina näemmä silittämättä nakattu pöytään. Joulu aattona meillä oli/ kävi kaikki lapseni. Tohinaa oli, tosin pienintä lapsen lapsistani, joulukuun eka päivänä syntynyttä ei paljon huomannut kun nukkua tuhisi vaan.

Äidiltäni sain ihanan valkoisen kuusen tosin tyttäreni kysyi sen nähdessään että "äiti oletko varma että tää sun valkoinen ei mene liian pitkälle". Sama se, minä tykkään kuusestani ikävä vaan koristeet oli jo kaupoista ihan loppu joten niihin ei päässyt isommin santsaamaan... no ompahan jotain uutta tarvetta ensi jouluksikin.

Yleisesti lähes kaikkien kommentti oli jollain lailla valkoiseen liittyvä. Miksi ihmeessä, ei meillä mielestäni viellä NIIN valkoista ole. Eikä tule kyllä nuot seinät, lattiat ja katot siittä huolen pitää.

Ripustus nauha mallia lähes ilmaiseksi juutti naruun solmittu valkoisia verhonipsuja joihin saa kaikkea kivaa roikkumaan. Tässä vanhoja joulukortteja ja ompelemiani tähti, sydän ja töttörö. Töttörössä "dokumentit" jouluevankeljumi ranskankielellä ja jouluyö juhlayö laulun sanat saksaksi. Printtasin tava parepille revin raunat, ruttasin paperin ja uitin vahvassa teessä. Tuli ihan kivasti vanhan näköisiä. Jostain oli tarkoitus tehdä taulu mutta aika loppui...ensi jouluksi sitten?

Joulukukka asetelmat omaa käsialaani. Pitsipallon päällä istuvan enkelin sain joululahjaksi äidiltäni. Enkelin takana olevassa sydämessä on joulun toivotukset.

Senkin päällä keväinen 1,5€.n kirppari löytö jalallinen malja jossa joulupalloja tällä kertaa. Tarjottimella köyhän hopeisia tuikkukuppeja ja Jyskistä kauan sitten ostetut lasiset enkelit.

Jotta riittäisi aiheita useampaan postaukseen jätän tuvan kettiö puolen huomiseksi.