Eilen illalla kun sain äitin makkarin verhot ja tyynynpääliset ommeltua iski inspis kokeileen tyhjästä säilykepurkista tuollaisia aterin ja lusikka purkkeja joiden kaltaisen olin Huuto.netistä bongannut. Seuraavaksi sitten tuli idea kokeilla minkä näköisen vanhasta kannellisesta peltipurkista saisi päälystämällä sen kankaalla ja tekemällä sille hatun.

Purkit on ilmaisia, kangas 1€/pari maksaneista pellava paneeliverhoista, pitsi 50 snt. pöytäliinasta purettu, napit ja nauha (rusetti) purkumateriaalia myös. Kun saan tulostimeen mustetta tulee purkkienkin kylkiin tekstit, siksi pääliset on vain nuppineuloilla viellä kiinni. Kuvasta puuttuu näemmä joku purkki, no samanlainen se on kuin kaverinsa. Verhoista toinen on viellä käyttämättä ja siittä tulee viellä ainakin saman tyylisiä hattuja ilmaisiin lasipurkkeihin (kuiva-aineille ja mausteille), kunhan löydän jotain mistä saan purettua sopivaa kapiaa pitsiä.

Käytän paljon pitsejä ja kuljenkin aina kirppereill/kierrätyksissä silät auki josko löytyisi halvalla verhoja/pöytäliinoja tms. mistä voisi pitsit purkaa uusio käyttöön. Tykkään muutenkin käyttää kierrätysmateriaaleja, esim meidän lähes kaikki verhot on uudelleen muokattuja osa useampaankin kertaan.

Aterimet on ostettu Hallissa entisen ala-aste aikaisen kouluni tiloissa toimivasta halpakaupasta. Lauantainna menenkin Halliin luokkakokoukseen, jännää nähdä entisiä luokkatovereita joita suurinta osaa en ole nähnyt  liki 30 vuoteen. Muutin Hallista Riihimäelle 7 luokan keväällä.