Olen viimepäivät hangannut paikkoja (pää ja paita märkänä) juuriharjan kanssa niin että mies jo sanoi niidenkin lakkojen kadonneen jotka edellistä suursivouksista on vahingossa jäljelle jääneet. Öh miten niin eikö lakatut lattiat, seinät, ovet jne tykkää juuriharjasta ja mäntysuovasta? No ainakin näyttävät minun mielestäni puhtaammilta=o) Ja TIEDÄN siivonneeni kunnolla.

Lisäksi olen tänään huomannut miten paljon oikea käsinen käyttää vasuria siivotessaan. Nimittäin vasurin peukusta katkesi verisuoni ja on niin pahuksen pipi että sitä ei voi käyttää joten hommat sujuu kympillä kömpelösti. Saapa nähdä miten huomenna töissä työni hoidan yksikäsisenä?

Mutta ajattelin teille vilauttaa paria isompaa aarretani

Tämän senkin ostin talon raksa aikana, ikävä kyllä oven toiseen lasiin osu kerrattain tyhjä limukkapullo (siis muovinen) ja lasi meni rikki enkä ole saanut hankittua jostain syystä uutta. On varmaan ainoa joka ei ihan heti maalia yllensä saa vaikka mieli tekisikin se maalata.

1755717.jpg

Itse asiassa tajusin juuri että nämä on kaikki jo raksa aikana hankittuja juttuja. Tämä peilipöytä on samasta mökistä kun aiemmin esitelemäni nojatuolit ja jossain kuvassa kuikkiva siniseksi maalaamani sohva (ja osa arabian kulhoista jotka näkyy jossain  kuvissa ym.). Tämä sai jo alunperin valkoisen maalin ja kuten kuvasta näkyy rikkinäisten saranoiden tilalle en ole vielläkään uusia saanut. Oli muuten mielenkiintoinen kuvattava kun asustaa kapiassa eteiskäytävässä.

1755716.jpg

Vanha liinavaate kaappi on palvellut ensiksi koivun värisenä Juhan vaatekaappina ja sitten valkoiseksi maalattuna vauvojen vaate kaappina, nyt siinnä on lakanat ja asema paikka eteinen. Nämä kolme näillä näkymin jää paikoilleen uudelleen mylläyksessäni.

1755711.jpg

Ja jopas taas kuvaajan taitoni nähdään. Kiitos kaikista ihanista kommenteista joita olette jättäneet muistoksi käynnistänne!

Vastaan tähän Sirkan kommettiin: Kyllä olen siivonnut (kuten yleinsäkkin) ihan yksin. Tilaa meillä on "päärakennuksessa" 120 neliöä. Eli kuisti, wc, eteinen, kaksi makkaria, kylpy-kodinhoitohuone ja tupa on alakerrassa ja yläkerrassa kaksi makkaria, aula ja wc. Lisäksi viellä iso katettu ulkokuisti. Parvekekkin on mutta sen ovi on ollut kiinni ruuvattuna parivuotta kun ovi ei pysynyt kii ja tuli hyttysiä. Saunarakennuksessa: sauna, pukuhuone, pikkutupa ja parvi oisko jotain 40 neliöö, en ole varma.Ja olen istunutkin ja nauttinut siivoukseni tuloksista=o)