Meillä on liiterissä valtava määrä kaapeli kelojen suojalautoja ja olen niiden hyödyntämistä suunnitellut jo kauan. Kevät talvella jo ostin sitä varten sähkö pistosahan ja akkuporakoneen. No yksi pieni hylly saatiin Iida-Marian kanssa aikaiseksi ennen kuin tyttö muutti Siilinjärvelle. Nukkekodin rakentamisessa niitä koneita sitten tarvitsin kevät talvella (nukkekoti edelleen vaiheessa)

No nyt muiden postauksia lukiessa on tehnyt mieli yhtä ja toista pientä kalustetta mutta kirppareilta ei ole löytynyt tuunattavaa joten toissa sunnuntainna muistin ne kelalaudat taas. Työttömänä kun on viellä ollut aikaa värkätä niin tässä joitain tuotoksia, osa on viellä maalaamatta joten niistä kuvia myöhemmin.

Ihan ekana tein tälläisen hyllykön, listat hyllyjen reunoissa peittää kätevästi virheet=o) Vanne sahasta muuten katkesi heti terä ja jatkoin pistosahalla.

2042499.jpg

En viellä sijoituspaikoista tiedä, mutta piti testailla miltä näyttää tavaroiden kanssa. Hyllyllä näkyy eilen aloittamieni joulu tekstiilien sydämet

2042501.jpg

Seuraavana aloin tekemään kaappia, josta tuli tälläinen hyllykkö, ajatus virheen vuoksi. Tässä välissä hajosi sahani ja jatkoin isännän sahalla joka on tosi paljon ketterämpi kuin minun halpis versioni (ja jonka hajottamista pelkään kokoajan)

2042494.jpg

Ja taas vähän rekvisiittaa kehiin, näitä on kiva tehdä varmaan teen viellä muutaman lisää

2042497.jpg

Välissä syntyi myös naulakoita, joista ensimmäisenä syntyneet maalaamatta, näistäkin yksilöistä puuttuu viellä koukut

2042506.jpg

Tässä myös eilen tekemäni pikainen kranssi: Tiimarin halpis pohja, pätkä pitsiä, patjakankaasta saumuroitu nauha ja muotopuoli sydän. Oikeesti näyttää ihan kivalta vaikka onkin toosi yksinkertainen!

2042504.jpg

Ja kaappikin valmistui, tosin oven verkko ja yllätys yllätys vedin viellä uupuu. Ovesta olen hyvin ylpeä! Liitokset on ensimmäinen tapittamalla kasaamani juttu. Hyllykköjen ja kaapin ylä ja alareunassa on nurkkalistaa: III laatuista jota ei raksa-aikana kelpuutettu huoneiden nurkkiin jonne on tarkoitettu. Nurkkien jiiriin sahaaminen oli tosi mielenkiintoista, vähintäin joka toisen sahasin väärään suuntaan jiiriin.

2042502.jpg

Pari pikkujakkaraakin on jo valmiina, näitäkin oli kiva tehdä varmaan lisää syntyy ajan kanssa

2042488.jpg

2042490.jpg

Maanantainna luin postauksen Rouva Romulta joka esitteli ihanan tuunaamansa lokerikon ja minä painelin heti tekemään oman version

2042491.jpg

Ja toinen ilman kahvaa ja joku tollainen laatikko vaikka parille pienelle kukkapurkille

2042493.jpg