Tässäpä kaksi tämän päiväistä löytöä ja uudella kamerallani kuvattuna. Pikkuisen on hakusalla tuon kameran käyttö. Kuvat kuitenkin näyttäisi paljon selkeämmiltä, vaikka onkin pikkutuvalla hämärässä kuvattuja! Älkää nähkö lattian maalus suoja pahveja eikä ympäristön sotkuja

Tämä käsityö jakkara (60 luvulta?) maksoi 3€, ihastuin heti vaikka pääliset pitääkin uusia kuten kuvasta näkyy. No uusisin kyllä joka tapauksessa, on tuo hieman retro minun mieleeni.

1863084.jpg

Ja komuutti, joka saa maalin yllensä. Kansilevy on nostettava ja yläosan etulevy kääntyy saranoilla. Etulevyn ehkä poistan ja teetän tilalle laatikon. Tai sitten en omistan kyllä Arabian vanhan posliinisen pesuvadin jonka tietenkin voisi paikoilleen laittaa.

1863085.jpg

Päivä on mennyt Sini-Helmin kanssa joten muuta en ole kerennyt kuvaamaan vaikka olikin tarkoitus laittaa kuvia vaihtoon/myyntiin joutavista jutuista.

Huomaatteko muuten olen lyhentänyt ostoslistaani vaikka, vain muutamia löytöjä olen tehnyt. Kaikki mitä listalla oli olisi haaveissa mutta alkoi ahdistaa listan pituus ja lyhensin jättäen vain tärkeimmät.