Kiitokset edelliseen kommentoineille, teistä oli paljon apua=)

Kävin ostamassa Halpa Hallista isoja kartonkeja ja leikkelin pohjia yhden illan, onneksi mies omistaa metrisen metalli viivaimen joka varmaan helpotti paljon. Askartelu tarvike varastoni kävin läpi ja keräsin kasaan tähän sopivat materiaalit ja jotain pientä kuten teippiä kävin ostamassa. Tiimarista kyllä mukaan tarttui läjä jouluisia materiaalejakin. No tarvikkeistani lisää myöhemmin.

Tässä muutama kuva valmiista/ puolivalmiista korteista, tehty hyvin vähäisitä materiaaleista kun niitä ei viellä yksinkertaisesti ole mm. kuvia pitää kehittää jostain.

Vaalean sininen nelle kortti ihan ensimmäinen, tausta lahjapaperia ja kuvat tapetista. Onnea (ja Kutsu) leimasimen Tiimarista ostin, Vaaleanpunaiseen nalle korttiin tulee sydämeen saajan ikä, siis synttäri kortiksi ajattelin, pohja samaa lahjapaperia kuin edellisessä vain toisin päin, enkeli kuvio leikkuri hankittu nukkekodin enkelikelloa varten. Seuraavan 3d kuvan olen saannut monta vuotta takaperin nukkekoti tutulta, reuna lävistä on ostettu myös jo aikoja sitten. Alarivin enkeli kortin kuva on joulunami rasiasta.

Nimipäivä onnittelu kortti on lempparini tähän astikka. Senkin pohja paperi on saatu samalta ystävältä kuin 3d kuvat ja nallukka on tapetti boordista myös. Kihlakortti ja ylärivin keskimmäinen tarvitsevat viellä jotain... Hello kitty kuva Mircan sukka paketista=) Osa taustoista on tapettia.

Ja sitten viellä ne kaksi jotka tänään pääsevät ensimmäisinä käyttöön. Nalle kortti on Iidan perheen onnittelu kortti ja kastemekkoinen meijän ja Juhan perheen yhteinen. Pojan poika siis saa tänään nimen. Kastemekko on kupin alus paperista ja pohja ja blig bligien alla oleva boodi on tapettia. Koristeet on Rebornien vaatteita varten ebaysta ostettuja, paitsi bling blingit Matto Ateljeesta.

Iidan kortissa sisällä teksti:

Tämä päivä, päivistä herkin,
nimen saat ja kasteen merkin.
Olkoon päiväsi jokainen
kauneutta täynnä ja onnellinen.

Kastepäivänä onnitellen

ja meidän kortissa

Ylläsi kastemekko valkea on,
Katseesi herkkä viaton.
Kohta nimen kasteessa saat,
Hymysi kauniin meille jaat

Kastepäivänä onnitellen

Vaan nyt on lähettävä tai mummu myöhästyy niistä juhlista