Kesken eräistä edelleen, kaikki pikkutavarat puuttuu edelleen mutta, pikkuisen sain tänään edistymään. En malttanut aamulla kun kaksi ja puoli tuntia nukkua.

Sängyn viereen siirsin kirjahyllyn ja toin yö pöydät paikoilleen. Sängyn päätyä kaipaan nyt viellä enempi kun yö pöydät oli korkeammat kuin olin ajatellut=o( Seinälle kirjahyllyn yläpuolelle laitoin pienen isoäidin hyllyn. Senkki muuttaa tähän takaisin kunhan löydän itselleni vaate kaapin. Kaappi huhuu missä olet?

1891471.jpg

Se viimeinen kulma jota en edellisessä postauksessa esitellyt näyttää tältä kunnes vaate kaappi löytyy jostain joskus. Rakkaan nojatuolini piilotin kirpparilta kahdella eurolla ostamani virkatun peitteen alle. Tuohon senkin yläpuolelle pitää jotain kehitellä, en usko että kappia kovin pian löytyy. Eli tämä järjestys varmaankin hamaan tulevaisuuteen. Tässä kulmassa oli alunperin vaatehuone mutta, kerrattain päättelin että huoneisiin saa paljon lisää tilaa kun ne purkaa. Tuumasta toimeen tämäkin juttu vaan edelleen kesken eli lattiasta puuttuu siivu mattoa ja katosta pari lautaa kohdassa jossa seinät kulki.

1891473.jpg

Ja verhotkin kaivoin esille. Verhotangon päällä ruusuköynnös. Kuva vaan tosi hämärä, vaihdan parempaan kun jos/kun sellaisen onnistun kuvaamaan. Verhot on itse ompelemani. Kangas on jännää luonnonvalkoisella pohjalla valkoiset kumipainatus kiehkurat.

1891477.jpg

Tänään olen lisäksi yläkerran aulan ja pikku vessan uudelleen järjestelyn aloittanut. Emma-Sofian huone on edelleen "jäissä" mielipide erojemme vuoksi.