Suurperheen äitinä pääsen harvoin nauttimaan tälläisestä hiljaisuudesta! Kotona asuvat kolme lasta (Jali 7v, Aku 9v ja Emma-Sofia 13v) menivät isonsiskon luokse kahdeksi yöksi. Saan huomenna aamulla nukkua piiitkään, jotta jaksan seuraavan yön töissä valvoa (vain yksi yö vuoro!). Ja torstai aamuna saan nukkua rauhassa ennen kuin lähetään Siilinjärvelle Iida-Maria tyttärelleni pariksi yöksi ja Juha poikani pieniä katsomaan ja perjantainna käydään päiväseltään Tampereella. Kaksospojistani vanhin eli esikoiseni Saku tulee perheineen Tampereelle myös. Menemme sakilla Särkänniemeen.

Tänään tein taas ihania ostoksia kierrätyskeskuksesta mutta en enään kehtaa laittaa yhtään kirppari ostos kuvaa näytille ennekuin olen jotain muuta saanut kuvattua. Kierrätyksessä oli myös 60-luvun sohva joka pikkuisen hippuiluttaisi mutta, ei ollut ihan sellainen kuin haluaisin niin jäi viellä ostamatta, pitää miettiä yön yli.

Kävin myös appeni juttusilla ja hän lupasi tehdä vanhan mallisen pyyheliina naulakon, naulakon ja lautashyllykön ehkä myös yhden muun hyllykön joka hakusalla. Ja miniäni isän kanssa teen kauppoja yhdestä sivusta vedettävästä sohvasta joka hänelle edullisesti tuli yhdessä kaupassa. Kohta vaan en tiedä mihin kaikki sijoitan odottamaan...