Tää nyt menee ihan ostosten esittelyyn näköjään. No kävin taasen kaunis Koti Wilhelmiinassa, sitä haluamaani ripustus ketjua ei ollut enään myynnissä, pitänee kysellä Pitsi & Pellava liikkeestä Ylivieskasta.

No mutta sorruin Wilhelmiinasta taasen pieniä ostoksia tekemään. Tuon Mailec tontun hain jo aiemmin puolen hinnan pöydästä, minulla ei ollut yhtään Mailegia aiemmin. Tänään ostin nuot muut kuvassa olijat. isompaa köyhänhopeista sydäntä mietin jo pienet ostaessani. Minna oli kiinnittänyt esillä oleviin lasipurkkeihin somiste nauhat sievästi tuollaisilla soljilla ja niitäpä piti pari ostaa omiin purkkeihin. Koriste nauha on lippunauhaan jonka ompelua olen jo pitkän aikaa hippassut. Tuossa saippuassa on niin ihana jasminin tuoksu että en voinnut sitä vastustaa. Kaunis Koti Wilhelmiinassa on muuten paljon tarjouksia mm. Linumin peitot ja tyynynpäälliset, loput joulutuotteet, kaikki valkoiset rottinki korit jne, kannattaa käydä katsomassa.

Nyt on työn alla jotain mitä en ole koskaan blokiini postannut. Leivon rieskaa:

Muutama rieska on jo valmiina paistoa odottamassa (oikeesti jo kaksitoista), ei vaan viellä uuni ole valmis paistamiselle. Viellä ainakin yhden litran teen lisää eli 16 rieskaa kaikkiaan, joista kymmenkunta on menossa huomiseen ruokapöytään poikani häissä

Huomenna on siis poikani häät ja sunnuntainna pitää käydä mutka Kuopiossa ja maantainna alkaakin taasen työt.

Hyvää viikonloppua kaikille täällä käyville.