Taas on ties kuinka kauan edellisestä postuksesta. En tajua mihin kaikki aika minulta menee. Tuntuu että en ole saannut aikaiseksi juuri mitään. Oikeasti kait vaikka ja mintä. Äidin 70-vuotis synttärit juhlittiin meillä, oli lapsenlapsia "isi viikkoa" viettämässä mummulassa, olen ommellut kaverille tyynyliinoja ja joitain muitakin juttuja. Tietenkin viellä kaikki perushommat. Sairasteltukin on.

Reilun viikon päästä aloitan työkokeilussa onko minusta työelämään palaajksi/ kuinka viihdyn ompelu alan työssä.

Se miksi tuntuu että en ole mitään saannut aikaiseksi johtuu varmaan siittä että en ole itselle mitään ommellut, enkä oikeastaan edes kotia päivitänyt juurikaan. Tai no raahasin omat tavarani taasen pikkutuvalle ja Emma-Sofia muutti sisälle ettei möröt hyökkää pimeällä. Ja näyttää että olohuoneeni menetin ennekuin sain sen edes ihan loppuun astikka kuntoonkaan. Jalin on saatava lisää tilaa, murrr!

Eilen sain huuto.netistä löytämäni vanhat 40-50 luvun fanerikoppaiset vaunut ja aloitin niiden kunnostuksen samoin tein. Niistä lisää kunhan valmistuvat. Kuva on myyjältä, en muistanut ottaa yhtään kuvaa ennekuin niiden kimppuun hyökkäsin (ompa yllättävää että en muistanut).

Tänään aika menikin niiden osilta harakoille kun piti lähteä Haapajärvelle poikani luokse autoremonttia teettään. Sain tuossa muutama viikko takaperin "uuden" kulkupelin. Vanhahan tuokin on mutta kuitenkin muutaman vuoden edellistä tuoreempi ja farkku mallinen! Olen kuulkaa onnellinen tuosta kuljetustilan lisääntymisestä! Tässäpä tämä ranskattareni

Olen kuulkaan tuon kanssa tehnyt jotain mitä en koskaan aiemmin, pessyt sen ihan itse, tosin noiden kuvien ottamisen jälkeen =(