Kuistin verhot on ollut mietintä myssyssä ja lopen löysin kirpparilta mieleiset valkoiset verhot joista ne muokkasin. Kahden ikkunan verhot sain illan aikana ommeltua. Ei ompeluun aikaa mennyt vaan siihen purkamiseen=o(

Tykkään!

Kierrätyksestä löysin tänään kaksi tämmöistä kappaa 50snt/kpl. Purin yläreunan vaaliansinisen kantin ja käänsin harjan matalemmaksi. Myös nuot solmiamis nauhat poistin ja verhoihin tulee tekstit kitchen is the heart of the home ja toiseen home is where your heart is. Printti paperi vaan oli TAAS loppu joten tämä projekti jäi odottamaan. Nämä verhot ovat tulossa poikani uuden kodin keittiöön. Kehittelen viellä salusiinit näihin. Laitan valmista kuvaa kunhan ovat ikkunassa.

Vähän hassu kuva rappusilla kuvattuna ja liika lyhyessä tangossa, kuvitelkaa ikkunaan nämä. Ajattelisin että näistä tulee kivat, saapas nähdä mitä mieltä miniäni on. Fasebookissa oli tänään häneltä päivitys että ei meinaa malttaa odottaa valitusajan loppumista (eli kauppojen valmistumista) ja anopin saapumista tapettien ja ompelukoneen kanssa. No ehkä en ompelukoneen kanssa mene ennenkuin on tehty pientä pintaremonttia ja enköhän nuot verhot ja mahdolliset muut tekstiilit saa ommeltua kotona kunhan pääsen mittoja ottamaan. Malttamattomana odotan minäkin ja pikkuisen jo aloittelen etukäteen.

Kesällä saamani ja valkoiseksi maalaamani penkki, jonka paikka on leivin uunin kupeessa, sai patjan päällisineen muutama viikko takaperin.

Mutta nyt saunaan ja nukkumaan. Aamulla on herätys kukonlaulun aikaan. Vien aamusella tyttäreni Oulaisiin päiväkirurgiselle ja haen illalla pois. Seuraava yö pitäisi viettää kylällä hänen vointiaan seuraamassa.