Eilen iltapäivällä rupesin miettimään että miksköhän muka pitsien tuolin päällisien reunoissa pitäsisi olla samanlaiset kun tuolitkin on eriparia. Otin sitten ja ompelin päälliset kierrätys pitsinauhoin.

Malli on sama, jollaisen tein Liisan joulukalenteriinkin. Kangas puhtaan valkoista pellavaa jolle sattui pikku vahinko kutistuspesussa, kunhan tarvivat pesua pääsevät kloriitin kanssa koneeseen.

Tässä viellä toinen kuva jossa näkyy usemmasta suunnasta malli. Päällisen alla on irto tyyny meijän tuolit kun on mallia ei pehmustettu.

Tänään olen sitten tuunannut muutamasta pussilakanasta meijän tuplapeittoon vaaleista pussilakanoista. Tuvan sohvien patjat sai uudet päälliset ja nyt on työn alla K-tuoleihin pika päälliset.

Sitten kaappien ovien maalauksesta. En irrottanut ovia. Pesin vain hyvin kide soodalla ja huuhtelin useampaan kertaan. Pohjamaalina joku halpaakin halvempi seinäpohjamaali (jota käytän kaikkeen pohjamaalaukseen) ja pinnassa Helmi kalustemaali.

Kiva kun tänne on löytänyt uusiakin lukioita, tervetuloa. Kiitoksia kivoista kommenteista ne piristävät ja on kiva tietää että täällä käviöitäkin on.

Leila ja muutkin meille saa tulla kyläilemään ihan kutsumattakin jos vaan kotona olen=o)