Aamusella  päätin lähteä käväseen Nivalassa ja Haapajärvellä kirppareilla.

Nivalan kirpparila löytyi ainostaan nämä kaksi maljaa ja kaksi liinaa yhteensä 2€

Nivalan kierrätyksestä löytyi puolestaan verhokappa, aivan ihanaa kangasta! Jalallinen malja, pieni soikea tarjotin ja tyynyliina jonka ostin noiden käsin virkattujen pitsien vuoksi yhteensä 1€

Haapajärveltä Willikirppkseltä löytyi vaikka ja mitä ihanaa mutta ostaa raaskittin vain nämä, rottinkinen lampun varjostin 1,5€ (valaisin viime viikkoinen 1€.n kierrätyskeskus löytö), neljä jalallista kaunista lasia á 20snt, tekstilliset verhot 3€, vanha vuoka (vihdoin löysin!) 1€ ja kiva pieni puolikkaan sateenvarjon muotoinen kori 40snt.

Varjostimen ja "sateenvarjo" korin varmaankin maalaan valkoiseksi.

Kimppa kirppikseltä löytyi pyöreä tarjotin (kuvassa jo saanut kirkastus käsittelyn hammastahna+ ruoka sooda sekotuksella), pullon suojakori, kello, puinen pieni vakka, kehys ja mauste kori yhteensä 3€. Tuo pieni pärekori on väärässä kuvassa sekin löytyi Willi kirppikseltä ja maksoi 50snt. Näistäkin tarjotinta lukuun ottamatta luulen, kaikki saavat valkoista maalia ja varmaan jotain muutakin somistetta yllensä.

Lähetyskirpputorilta löytyi vaaleanpunaiset Reinot 2€ ja viellä minun omaa kokoa!!! Kaunista kangasta (verhokappoja) 3€, aika kalliit mutta oli niin kaunista kangasta ja oih jospa olisi ollut vaalenapunaista jota olen etsinyt. Ja nippu silkkikukkia 50snt. Kukat pääsee asetelmiin kunhan osaan päättää astiat mihin ne teen.

Eilen löysin kierrätyksestä pari kivaa lakanaa á 50snt ja kirparilta kansituolin 5€. Lakanoita en muistanut kuvata ja kansituolista lisää kunhan sen saan tuunailtua.

Oikeesti olin etsimässä kirpparilta hippuilemiani: varrellinen käsipeili ja hiusharja oikein kauniit peilipöydälle tai kävisi kyllä puu kehyksinen peilikin jonka itse tuunailisin, sopiva hiusharja jo on. Pitsinen päivänvarjo tai vaikka riisipaperi varjo/sateenvarjo suoralla kädensijalla, josta voisin pitsisen tuunailla, posliininen kahvin suodatin (myös uus vanha posliininen suodatin ja kahvipannu kävisi) ja ompelu tms. mallinukke. Yö pöytä ja pieni pyöreä pöytä parvekkeelle olisi myös hakusalla ja edelleen 2 istuttava sohva.

Ektorpin 3.n istuttavan ja nojatuolin näin tänään livenä ja ne on ehdottomasti tarpeisiini liian suuret. Myös Elloksen tms. 2 istuttavan sohvan päälisiäkin hippuilen löytäväni jostain (siis ylläolevia saa tarjota jos jollain on ylimääräisenä=o)