Blogini täyttää tiistainna kolme vuotta ja minullakin synttärit on "lähistöllä" joten hippuilin arvonnan olevan ajankohtainen, vaikka tuo pieni pika arvonta vasta olikin.

Haluan kiittää kaikkia teitä jotka höpinöitäni olette jaksaneet seurata. On muutamia jotka olette olleet seuraamassa blogiani jo alusta astikka, joukossa on ihania jotka jaksaa lähes jokaiseen postaukseen kommentoida, osa täällä käviöistä on ollut kovinkin ahkeraan ja sitten kadonneet pois. Tosi kivaa on saada kommenttia myös teiltä satunnaiset kävijät. Osa teistä ihanaisista on kavereissani myös Facebookissa, kiitos siittäkin. Ja joitain teistä olen nähnyt ihan livenäkin, ne kohtaamiset on ihan parasta!

Arvonta päättyy lauantainna 28.5 kello 18. Mukaan pääsee kaikki tähän postaukseen kommenttia jättäneet. Ja totuttuun tapaan minulla ei ole viellä hajuakaan mikä on arvonnan palkinto... no ei vaiskaan kyllä se on jo työn alla mutta ei kerennyt valmistua viellä, lisään kuvan kun saan valmiiksi tehtyä.

 

Sitten ihan muuta juttua. Sisustuksesta yllättäin, Anjalla postauksen aiheena oli mitä tykkäätte lukea muiden blogeissa ja millaisia blogeja luette? No minuakin tuo kiinnostaa, kertokaahan?

Minä kerroin Anjalle että tykkään eniten seurata sisustus blogeja ja sellaisia missä sisustus on "minun tyylistä" siis sellaista mitä haluaisin itsellekkin. Postausten aiheena tykkään kovasti huonekalu ja siustusesine tuunauksista. Olen illasta astikka hihitellyt itsekseni kun Anja minun kommenttiin vastasi tyyliin "  minuunkin kolahtaa aina heti tuo ilmaisu ilmainen ja lähes ilmainen". Siis sen vuoksi että minähän en voi vastustaa mitään ilmaista mistä voi jotain tehdä. Mikään ei ole niin ihanaa kun tehdä uutta jostain ilmaisesta/ lähes ilmaisesta huonekalusta tai tavarasta. Muutenkin rakastan kirppareita, kierrätyskeskusta, halpakauppojen alennusmyyntejä. Rakastan tuunata uusia juttuja vanhoista huonekaluista, tekstiileistä (jopa tehdä tekstiilejä vanhoista käyttö vaatteista). Ihanaa on myös tehdä "uutta" vanhoista esineistä. Tällä hetkelläkin on "maalaamossa" mm. vanhoja koreja, leikkuulautoja ym. Joista osa pääsee ihan uuteen käyttötarkoitukseen osa uudistettuna vanhaan tarkoitukseensa. Siis tykkään tehdä itse oman näköistä ja mahdollisimman halvalla. Toinen juttu sitten on mikä on halpa. Olen ostanut kaksi vanhaa täys puista lipastoa kirpparilta lähiaikoina (näette kunhan kerkiän niille jotain tehdä) ne oli halvat 40/kpl, tänään kirpparilla oli ihan minun näköinen (siis Ikean Ektorpin näköinen) 2 + 3 istuttavat sohvat yht. 30€ ne on halvat (en kyllä ostanut koska kolmoselle ei ole tarvetta=( jne. No mutta kun kk tulot on alle 1000€/kk niin se varmaan jo kertoo mikä silloin on asuntovelallisen, sähkö lämmitteisessä talossa, 13km päässä kylältä asuvan,  suurperheen äidin halpa. Oikeasti en saisi koskaan mitään uutta jos en kelpuuttas muiden "perintöjä" tai kirppari/kierrätys juttuja. Mutta tuskin osaisin muuttaa tarpeitani vaikka rahaakin olisi minä vaan tykkään juuri tälläisistä ja tykkään tehdä ihan itse, joten iloitsen aina vaan jokaisesta löydöstäni ja jokaisesta uudistuneesta tavarasta=o)

Tässä yksi valmistunut tuunaus, pahus että peiliä on vaikea kuvata. Tämä peili maksoi 60snt naapuri kaupungin kierrätyksessä.

No varmaan jonkun mielestä tää on nyt pilalla, mutta minä tykkään. Kuten eilen kerroin on hirmuinen vaaleanpunaisen, romanttisen, röyhelöisen kausi menossa (Liisa ei tämä ole uusi juttu vaan ihan joka keväinen/kesäinen). Joten peili sai vaaleanpunaisen maalin kehykseensä, siis toi maali on vaaleanpunaista vaikka niin haaliaa että näyttää väkisin kuvassa valkoiselta. Hioin peilitykseen pari "aukkoa" ja kiinnitin servettilakalla palat lautasliinaa takapuolelle.

Idea ei ole oma vaan kirjasta Ajan Patinaa jota suosittelen mitä lämpimämmin kaikille jotka tykkää tuunailla uuteen käyttötarkoitukseen vanhoja esineitä! Ohjeessa opastettiin kuva teippaamaan peilin taksen mutta minä kiinnitin tosiaan servettilakalla kun mieluisin kuva/kuvatkin oli servetistä. Kirjan alla muuten yksi kierrätys löytö iso pellava verho 80snt. en vaan osaa päättää tuleeko siittä pöytäliina, tyynynpäällisiä, valerullis tai laskari vai pussukoita vai...