Olen pähkäillyt muutaman viikon sisäkuistin kalustuksen kanssa. Toissapäivänä kiukkusin että mistä sinne kaappi ikkunan alle. Mieheni (joo mulla on mies, vaikka joistan postauksista ehkä on saanut käsityksen että ei ole) ehdotti romuliiterissä olevaa vanhaa harmaata kaappia. Eilen sen sitten raahasin pihalle ja pesin, oli muuten oikeesti vaalean sininen. Maalit rapisi ja näytti tosi kaameelta (ja tietenkään ei taas tullut mieleenikään ennen kuvia ottaa). Aamulla piti sitten alkaa siittä maaleja putsaan ja pakkeloimaan. Näytti niin toivottomalta että lopulta vaan rapsin pahimmat irto maalit ja sivelin oviin krakelointi lakkaa. Muistattehan minun heti, nyt, äkkiä luonteeni? Tässä tapauksessa se tarkoitti että en tietenkään malttanut odottaa lakan kuivumista kun tunnin ja KÄÄK lakat+ maalit valu osin oven alareunaan. Ei kun märkää rättiä ja uusi maali.  Sitten vaan ilta sablunan kanssa touhuamista ja tässä kuistin uusi kaappi. Joo en malttanut edes siivota kun kuvia napsin. No laitan lähipäivinä kuistista kuvia muutenkin. Toissa päivänä tein hienon hyllyn joka ei kyllä sovi pätkääkään yhteen tämän kaapin kanssa, ehkä pitäisi tehdä jotain kaluste siirtoja...hymmm...

1990036.jpg

Tässä vähän lähikuvaa...tän lähempiä ei kestä ottaa=o) Pikkusen krakeloiti lakkaakin jäi jäljelle. Tää on taas näitä pakko kokeilla vaikka en osaa ja mittanauhaahan ei voi käyttää, ois pian kuviot tullu samoille korkeuksille... No tämä on EKA tätä lajia.

1990037.jpg

1990040.jpg

1990039.jpg

Tykkään tästä hirveesti! Oikeesti paljon söpömpi kun kuvissa. Kelasin jo mitä kaikkia kalusteita olen kirpparilla nähnyt joita voisi alkaa samaan tyyliin laittaan!