Ehkä en kuitenkaan osaa kokonaan lopettaa tätäkään blogia, on niin paljon juttuja jotka ei toisiin blogeihini sovi.

Meillä on jo jonkun aikaa perhe kitissyt minun valkoisuuttani vastaan. Viikon loppuna kuulin että meillä on aina ruman näköistä kun on niin paljon tavaraa ja valkoista, arvatkaapa loukkaannuinko. No kohta varmaankin valitetaan vaaleanpunaisesta. Sitten kyllä pistän niin riitelevän riemun kirjavaa että arvostelut loppuu!!!

No yläkerran vessa sai uuden pelkistetymmän (ainakin vähän pelkistetyn) ja värillisemmän ilmeen tänään. Ompelin verhot altaalle kuistin toissa kesäsistä verhoista. Pöytäliina on muokattu pyöreästä liinasta, jonka olen saannut Possumammalta salainen kirppisystävä vaihdossa. Matto on kirppislöytö.

Pöytäliinan kankaasta ompelin myös uuden paperi pussikon

Enkelin ruusuvesi taulun ompelin Tilda kirjan ohjeella kierrätysmateriaalista. Kuvia veskin edellisestä ilmeestä täällä

Kun tuon edellisen verhon ompelin niin kyseltiin miten se on kiinnitetty, eli altaan reunaan on liimattu tarran karkea puoli. Kangaskaupasta saa tarraa jossa on tavallaan teippi takana valmiiksi. Meillä sama tarra on ollut alusta astikka, eli pysyy kyllä. Kannattaa olla tosi huolellinen altaan puhdistuksen kanssa, minä pyyhin tinnerillä pesun jälkeen (hupsii hammastahnat seinällä).

Uuden verhon ompelin keskeltä aukinaiseksi, helpottaa roskiksellä käyntiä, kokemusta on. Ompelin siis kaksi sopivan korkuista verhoa. Yläreunaan rypytyslangat, rypytys sopivan pituiseksi. Viimeksi tarran pehmeä puoli ja kiinnitys altaan reunassa olevaan tarran puoliskoon. Rusetti on kiinni hakaneulalla. Edellisen verhon ompelin rypytys nauhalla, jossa samassa tarran pehmeä puoli. Helppoa kun ei tarvii rypytys lankoja värkkäillä. Helppo myös pestä ja silittää kun verhon voi vetää suoraksi.

Iltapäivällä meillä ulkoili nallet, eli tulossa aulan uutta ilmettä... liekkö pelkistetympää ja värikkäämpää... nallet kuitenkin jäi paikoilleen ainakin toistaiseksi.

Jään jännittyneenä odottamaan vielläkö tänne joku tiensä löytää