Pitkästä aikaa sain itseäni niskasta kiinni ja postattua kuulumisia

Joulu on vauhdilla tulossa ja voitteko uskoa tänä vuonna en varmaankaan saa mitään maalaus inspiksiä ennen joulua! Eilen piti olla ohjelmassa isom Tilda enekelin ompelua vaan kun aloin kankaita suunnittelemaan niin jäinkin yläkertaan siivoamaan.

Makuuhuone on ainoa paikka missä meillä on edes hieman vaaleampaa viellä. Mietin kyllä värin vaihtoa tännekkin, mutta ei ollut sopivia verhoja valmiina.

Kuvista tuli jotenkin sameita kun jouduin kuvaamaan sähkövalossa, kamerani asetukset on päin.... enkä tajua mitä niille pitäisi tehdä.

Täällä ei ole tapahtunut juurikaan kaluste muutoksia paitsi että Rokokoo tuoli tuosta lipaston vierestä lähti kesällä uuteen kotiin. Pikkuisen tyhjä paikka, joka kyllä täyttyy kun yksi korjauksen alla oleva tuoli siihen tulee varmaankin viikonloppuna.

Somisteita on täältäkin poistettu aika paljon, mutta muuhun kotiin verrattuna eniten niitäkin.

Nuot yö pöydät on uutta edellisiin kuviin verrattuna ja nekin ostin jo viimejouluksi...

Huomaatteko tuolta omasta esittelystä että lapsia ja lapsenlapsia on nyt yhtä monta, eli minusta on tuyllut yhdeksännen kerran mummu=)

Ja kun on NIIN mummu niin piti vihdoin alkaa opettelemaan se sukan kutominen. Pari viikkoa takaperin urakoin itselleni vajaassa viikossa kolmet villasukat... kuvassa viellä päättelemättä. Haaveissa olisi ne valkoiset polvisukat pitsivarsilla.... no kunhan hieman viellä harjottelen ja opettelen kärsivällisyyttä että valmistuvatkin.

Mutta nyt poistun ompelemaan (yli kuukauden kesken olleet aulan verhot loppuun), josko vaikka saisitte pian ne kuvat tästä aulasta, jotka taisin lupailla jo edellistä postausta kirjoitellessani