Sain tänään valmiiksi kolme viime kesänä aloittamistani kierrätys tilkkupeitoista. Näissä on käytetty kierrätyksen ilmaisia/ säkkipäiviltä ostettuja tekstiilejä ja vaatteita. 

Tässä kukallinen kangas on ilmainen verhonpala, ruutunen purettu ilmaisesta helmalakanasta tms. Vaaleanpunainen (kietasu hame), vaalean ruskea sametti (housut) ja beige palmikko (neule) euron kassista.

Takapuoli ja vanu on 1€ kierrätyskeskus löytö kevyt peittoa, tästä tuli aika kivan muhkea, harmi että peittoa ei riittänyt leveämpiin reunuksiin

Tässä on Hemtexin paneeli verhosta osa (isot ruusu kuviot), 30 snt.n verho (ruutukangas) ja 20 sentin tyynyliina (reunat). Tuon Hemtexin verhon sain kaupan päälle ostaessani jotain sisustusu juttuja kerrattain Sisustsuideoitten kirpparilta. Minulla on tuohon myös kaitaliina ja verhoa on jäljellä tyynyliinaan, ehkä kahteenkin.

Tämä on aika pieni 100cm x 120cm tarkoitettu kahden istuttavalle puusohvalle. Tausta ja vanu on osa 2€.n päiväpeittoa

Vaalia syntyi seuraavista: pitsikangas verho tms kierrätyksen ilmaisista, helmineule (paita) ja luonnonvalkoinen sametti (hame) euron kassista, vaalia kangas kolmesta 10 snt.n tyynyliinasta ja reunus ilmaisesta verhosta


Tausta ja vanu samasta päiväpeitosta kuin vaalian punaisen. Kokoa on kahden istuttavan sohvan istuimen suojaksi/ torkkupeitoksi

Yksi sinisävyinen viellä jäi kesken, pitää käydä huomenna katsomassa kierrätyksestä siihen joku päiväpeitto tai peito taustaksi ja vanuksi. Yhteen uuteen peittoon jo katselin kankaita (kierrätystä jälleen) mutta en päässyt itseni kanssa sopuun kuoseista.

Aloittelin myös päällistä tähän parisen vuotta takaperin saamaani nojatuoliin, siittä lisää kunhan alkaa valmistumaan (jos alkaa)

Että sillein meni minun siivous viikonloppu, eli siivous ei edistynyt yhtään.