Viime viikot on ollut aikamoista haipakkaa, ylämäkiä ja alamäkiä. Mutta ei niistä sen enempää.

Tässä on suurin tapahtuma edellisen postuksen jälkeen pieni neiti 16 päivää takaperin syntynyt. Ihana nyytti jota mummu on saanut hoidella mielinmäärin. Pikku neitillä oli painoa 3010g ja pituutta 50cm. Myöhästyi "lasketusta päivästään" vain 10-20 sekunttia.

Ja kun tärkeimmät on kerrottu mennään siihen unelmakämppääni. Tammikuulla hoitajani antoi tehtäväksi unelmakartan, se voisi olla ihan mitä vaan mutta koska juuri silloin minua ei kiinostunut kun sisustus sain tehtäväksi suunnitella unelma-asuntoni. Ja tästä se lähtee, netistä tulostettu minulle sopivankokoinen pohajpiirustus muokattuna hieman. Kaksi huonetta, keittiö, kylpyhuone/kodinhoitohuone, vaatehuone (haluan makuuhuoneen seinät vapaiksi kaapeista), reilu eteinen ja parveke. Parveke voisi olla reilumpikin ja lasitettu pitää olla. Tälläinen unelma on kiva kun ei tarvii miettiä kustannuksia tai muuta vastaavaa.

Hymmm. huomaatteko yhden mielenkiintoisen jutun tässä unelmassani?

Jatkan unelma kämpästäni kertomista kun pääsen vauhtiin sisustamisessa. Minulla on jo läjä lehtileikkeleitä ja omista ihanuuksistani tulostettuja kuvia odottamassa siustamisen alkamista. Siis minähän en ihanuuksistani luovu edes unelmissani!