Joulun poiskerääminen toi vaikka ja mitä haluja. Haluan valkoisia rottinki koreja, valkoisen rottinki maljakon, pöytävalaisimiin valkoisia rottinkisia varostimia, uuden keittiön pöydän (kukaan ei vaan halua tolle vanhalle antaa uutta kotia, edes valkoisena) ja tuolit. Tupaan haluan uudet verhot ja uusia mattoja lähes joka tilaan ja ja ja vaikka ja mitä. Oikeesti tarvettakin olisi eteinen tarvii jonkun säilytys kalusteen kaapin, kirjahyllyn, senkin tai lipaston sopivaa vaan ei löydy (lue: sopivan hintaista, sairauslomani jatkuu edelleen joten näillä tuloilla ei ostoksia tehdä kun nippa nappa kirpparilla/kierrätyksessä).

Nivalan kierrätyksessä oli unelma sohva ja nojatuoli hurjaan 10€ kappale hintaan. Meille ei vaan mihinkään sovi enään yhtään nojatuolia ja sohva nyt viimeksi... ellen luovu tuvan toisesta sivusta vedettävästä...hymmmm.

Eilen pakkasta (liki -34) uhmaten kävin Oulaisissa ja kierrätyksestä ostin nämä söpöt pikku popot jotka pääsi sisäkuistin seinälle. Jahas kuistilla on viellä joululiinat pitänee lähteä vaihtamaan sinne jotain muuta. Tämän hyllyn tilalle halusisin valkoisen naulakko hyllykön jossa valkoiset korit. Hyllykön voisin ehkä rakentaa itsekkin mutta valkoisia koreja ei löydy mistään!

Yritän saada iltapäivällä listattua ja kuvattua kaikenlaista tilan puutteen vuoksi tai muuten tarpeettomana kiertoon joutavaa sisustustavaraa ja tekstiiliä.

Pitää viellä lisätä kuva ihanasta matto löydöstä. Harmaa ihana nukkamatto! Kantikas olisi ollut viellä ihanempi mutta tämä pyöreäkin on ihan kiva. Pääsi ainakin nyt makuuhuoneeseen, Johon oli suhteellisen hyvän kokoinen. Tosin nyt on pakko löytää harmaa sävyinen päiväpeittokin=o)