Talviurheilua en kyllä juurikaan harrasta paitsi rallia jäällä. Tosin en tänä talvena viellä ole jäälläkään käynnyt, vaikka parina viikonloppuna siellä on jo ajettu.

No kuistille olen hippuillut silti somistukseksi suksia=o) Viime viikolla Nivalan kierrätyksestä löysin tälläiset vanhat puu suksi- ja bambu sauva ihanuudet hurjan 2€ yhteishintaan. Oi kuinka olin onnellinen! Tyttärelläni oli hauskaa kun sanoin että näitä minä EN maalaa valkoiseksi. Suksien takana on aitasta pelastettu vanha vääntynyt komeronovi joka sai purkin pohjalla olleet maalit valkaisuksi

Eilen sitten paikallisessa kierrätyksessä oli ihanat luistimet ja viellä vaalean punaiset!!! No minunhan tietenkin piti näihinkin saada pitsiä ja ruusuja. Joten nauhat pitsistä ja sisään vanhat venyneet ohuet villasukat joiden suuhun ompelin kanssa pitsiä ja pienet rusetit joiden keskellä on ruusu. Eikö olekkin suloiset?

Muita kuvia kuistista ette nyt saa koska vaaleanpunaiset luistimeni tietävät kuistin uudelleen sisustamista vaaleanpunaisen sävyiseksi.