Olin yötä Siilinjärvellä ammana ja kotiuduttuani päätin sunnuntai päivän ratoksi siivota alakerran wc.n. Oikeastaan tämä ei ole paljokaan suurempi kuin yläkerran vessa, mutta täys korkea ja täältä on ikkuna sisäkuistille. Tänne ei isommin tullut muutoksia. Seinä kaappi edelleen hakusalla, samoin jakkara . Verhot vaihdan kun vaan keksin mihin ne mieleisemmät olen jemmannut. Joitain pikkujuttuja tänne tuli lisää ja taulujen paikan vaihdoin toiselle seinälle. Paljon paremmalta näyttää pieninkin muutoksin. Huomasin juuri että olen kadottanut kansiollisen kesällä kotoamme ottamiani kuvia. Tarkoitus oli näyttää ennen kuvakin=o(

1906553.jpg

Lähikuva tauluista, muistaakseni takavuosina Tiimarista ostetuja, kehyksien maalausta olen suunitellut iät ja ajat, aina vaan maalaamatta.

1906563.jpg

Vanha Arabian potta on Emma-Sofian kummitätiltä "kukkapurkiksi" saamani lahja. Nuot siniset kaakelit on ainoa asia josta tässä talossa tykkään aina vaan, vaikka samaa kaakelia on myös kylpyhuone ja keittiön välitila. Harjat on vanhassa tuunaamassani suola salkkarissa. Hyllyllä samalla tavoin tuunattu fanerinen viinirypäle laatikko pyyhe laatikkona. Helposti krakelointi lakalla maalatut.

1906561.jpg

Yläkerran veskiin ostamani peili oli kumminkin liika pieni joten siellä on nyt alakertaan ostamani. Tänne vaihdoin vanhan kierrätyskeskus ostoksen. Kehykset maalaan, kun tänne löytyy mieleinen peili ja huoneeseeni vaatekaappi, muuttaa tämä peili sänkyni vieressä olevan kirjahyllyn yläpuolelle aulaan.

1906565.jpg

Isäni tekemä naulakko on maalia vailla, kerrattain se oli jo seinältä maalausta varten alas en muista miksi jäi maalaamatta silloin. Tiimarin sydän sai tarra koristelut

1906566.jpg

Tässä vessassa asuu nalleja monenmoisia. Tässä Halpahallista ostamani pyyhe roikotin.

1906568.jpg