Ihastuin taannoin näkemääni tuunattuun kirjahyllyyn (tai siis näkemääni kuvaan)  ja alkoi vimmattu vastaavan kirjahyllyn metsästys. Välillä olin jo vaipua epätoivoon kun sopivaa aihiota ei löytynyt. Meinasin jo sopivan tarjokkaan huutaa Tampereelta astikka ja nakittaa poikani sen noutamaan.

Kerrattain sitten kierrätyksessä käydessäni muistin lukea seinältä listan varastossa olevista kalusteista ja siellähän se oli: KIRJAHYLLY 20€!

Parisen viikkoa meni ennekuin sen sain kotiin ja parisen viikkoa kun tuunaus oli vaiheessa. Toissapäivänä sitten vihdoin sain homman kunnolla käyntiin. Hieman on viellä fiksattavaa; ala kaappien saranat pitää putsata, yksi koriste löytää ja kiinittää. Otsa laudan hieman sisennän ja siihen tulee teksti: " Don´t dream your life, live your dream". Tein vaan sabluunan tekstiin jo ennekuin kirjahylly oli löytynyt ja tänään paljastui karu totuus kun piti teksti otsalautaan saada, sabluuna on 1cm.n liian korkea, murrr! No pitänee sitä muokata ekan D-kirjaimen osalta tai tehdä kokonaan uusi. En vaan kerkeä ennen pikkuneitin kastejuhlaa, ainakaan kokonaan uutta tekemään.

Alunperin tämä oli sellainen mustanruskea. Tosi ison näköinen rohjake, nyt vaaliana paljon pienemmän näköinen. Alakaapit on täynnä video kasetteja ja baarikaappi sisältää dvd.t. Työn alla on faneerista lehtilaatikoita ja ja cd laatikoita. Yleisesti tähän mahtuu paljon tavaraa!  Esittelen lisää kun saan lastattua ja tekstin tehtyä.

Nyt työn alla on pari viikkoa takaperin kirpparilta löytynyt senkki josta maksoin hurjat 10€. Siittä kuvia kunhan saan maalattua. Siittä on jopa ennen kuvia. Kirjahyllyn kuvat vahingossa tuhottiin kun en muistanut että olivat tallentamatta kameralta.