Riittäisi minulle nämä pakkaset kiitos! Aamulla autossa oli jo kennokin hyhmässä ja jouduin palaamaan kotiin parin kilometrin ajon jälkeen. Eikä pakkasta ollut edes kuin 24 astetta.

Oulaisten kierrätyksestä tein vajaan viiden euron ostokset

Tuo kipsi Madonna kuva on ihana. Vaikka kyllä parivuotta takaperin sanoinkin että Madonnat ei meille muuta mutta... No sanoin samaa kyllä bling blingistäkin. Ja nyt olen ihan ihastuksissani köyhänhopeaiseen bling blingiin. Niin maku ja mieli muuttuu. Onneksi meillä naisilla on lupa muuttaa mieltä.

Madonna ja tuo rasia saa valkoisen värin samoin pullon suojus. Sydän lätkänkin maalaan valkoiseksi ja siihen tulee joku teksti, pääsee ovikranssiin. Kuppeihin istutan keväällä jotain somaa pikku kukkaa ja laitan ulko kuistille.

Taustalla oleva pitsikangas kuuluu ostoksiin myöskin sitä oli niin paljon että saan ainakin ikkuna verhot kesäksi makkariin, vitriinikaappiin peittävämmät verhot ja paljon muuta.

Iida-Marian sohvakaluston runko on pohjamaalissa, samoin uusi sänkyni. Iida-Marian kaluston kanssa tehtiin uusia suunnitelmia rungosta tuleekin harmaan sijaan valkoinen kun muistin yhden kaksi sävyisen beigen farkku tyyppisen tilkkukankaan joka minulla on jossain.

Ja sänkyni oi, se on viellä ihanempi valkoisena kuin kuvittelinkaan! Yhden ikävän huomion kyllä tein se onkin 180cm leveä=o( Saapa nähdä joudunko kirjahyllyn makkarista poistamaan.

Palaillaan taas, kiitos kaikille käviöille ja varsinkin niille jotka kommentoivat.

Arvonta tuossa alempana on viellä sunnuntaihin astikka!