Tästä taitaapi tulla kuvaton postaus, mutta halusin vaan tulla kertomaan että olen taasen netti yhteyksissä. Tai olen ollut koko ajan mutta etana yhteydellä (mokkula) varustettuna muutaman viikon. Tänään sain "oikean" netti yhteyden pelittämään läppärillä, pöytäkoneella ei toimi edelleenkään. No sama se kunhan pelaa vaan kaikki uudet kuvat on pöytäkoneella siittä syystä nyt kuvaton postaus.

Töiden jälkeen tahdon olla naatti joten siivous jota olen pari viikkoa tehnyt sujuu hitaasti. Ollaan jatkettu huonekalu rallia, lupaan kuvia viimestään alkuviikosta.

Pakko kertoa myös että pääsen tekemään sisustus suunnittelua poikani perheen uuteen kotiin, jos ei mitään ihmeellistä satu.. siis jostain syystä ei tarjous menekkään läpi tai jotain vastaavaa. Ihana ajatus päästä suunnittelemaan maaleja (hih sitä valkoista), tapetteja ja huonekalujenkin sijoitusta. Ompelemaan verhoja ym tekstiilejä. Siis ihan muuallekkin kun omaan kotiin. Miniäni ja poikani tykkää saman suuntaisesta siustuksesta kun minäkin. Uskon saavani luvan vilautella tuloksia teillekkin.

Mutta nyt lähden kauppa reissulle että ei tarvii olla ruuatta viikonloppua.

Piti kuitenkin joku vanha kuva nakata tähän kun oli niin valju postaus ilman. Kuva on meidän sisäkuistin viimejoulua.