Ihana auringonpaiste ollut ja lumi sulaa vauhdilla, ihanaa! Ehkä kevään tulokin virkistää minua saamaan jotain oikeasti aikaiseksikin.

Eli oikeastaan mitään en ole saanut aikaiseksi joten esittelen lisää ompeluksiani, hetken eilen jaksoin ommella. Muuten pääsiäinen menikin nukkuessa, pari yötä töissä ja launatainna käytiin Elina ystäväni kanssa katsomassa Kaija Koota.

Vaaleanpunaiset ruutu/pallukat sai lisäystä pussukasta, pussi pussista ja muutamasta patalapusta

Pyyhekeit%C3%A4%20001.jpg

Laura Ashley kankaastakin oli kokeiltava, jotain lisä somistetta taitavat nuot pussukat viellä kaivata

Pyyhekeit%C3%A4%20015.jpg

Myös vaaleanpuna pikku palloiset sai lisäystä pussi pussista.

Pyyhekeit%C3%A4%20016.jpg

Ja nämä valkoiset aika yltiö romattiset ruusuineen. pitseineen, helminauhoineen ja reikäommel kuvioineen tein valkoisten leivin pyyhkeiden kaveriksi (pyyhkeet näkyy paremmin edellisessä postuksessa). Vaikka kuinka on valoisampaa ei valo näyttänyt riittävän kuitenkaan kunnon kuviin=o(

Pyyhekeit%C3%A4%20023.jpg

Opiskelen muuten lähihoitaja tutkintoon uutta suuntautumista Asiakaspalvelu ja tiedonhallinnasta. Aiempi suuntautumiseni on sairaanhoito ja huolenpito. Unohdin hehkuttaessani opiskelemaan lähtöäni kertoa mitä opiskelen.

Osallistuin Siipien suojassa blogissa kivaan Salainen kirppisystävä swappiin. Nyt saa urakalla kiertää kirppiksiä ja keksiä jotain kivaa yllätystä lähetetäväksi Salaiselle ystävälleni. Minulle taitaa olla aika helppo keksiä yllätyksiä.