Makuuhuoneessa on tapahtunut pientä päivitystä

Vanha matala kirjahylly muutti tänne jo joulun väipäivinä kun oli aulassa tiellä. Se on varmaakin jonkun asuntolan jäämistöä koska samalla kirpparilla oli niitä aikoinaan monta. Sen yläpuolella oleva hylly on yksi mieluisimmista uusvanha ostoksistani. Nurkassa olevat tikkaat olen itse rakentanut, saivat vaan vasta maalin ja pääsivät odottelemaan jotain kivaa kuormaa kannettavakseen. Noita ikkunan alla olevia tuoleja minulla on neljä tämän yksilön maalaus vaan on kesken.

Eilen löysin ihanat paneeliverhot Jyskin ale hyllystä, unelmieni päiväpeiton kanssa kävisivät hyvin yhteen. Unelmieni päiväpeittoa en vaan ksokaan saa sen kalliin hinnan vuoksi joten laitoin ikkunaan samoin tein.

Käänsin aiemminkin olleen päiväpeiton vaaleammalle puolelle, vaihdoin tyynyt ja pitsipeiton. Kelvannee ilman unelmapeittoa. Tuossa vanhassa valkoiseksi maalaamassani pärekorissa on siustuslehtiä iltalukemiseksi

Senkin yläpuolelle laitoin yhden toissa syksynä rakentamistani naulakoista

Lähikuvaa että näkyy nuot eilen Kaunis Koti Wilhelmiinasta ostamani HOME kirjaimet. Myös kynttilänjalka ja lasimansetti on eileinen ostos. Lasisen Muumi siisustuspallon sain joululahjaksi äidiltäni

Ja kuvaa senkin päältäkin

Tämän näköistä tällä hetkellä. Sain pojaltani "uuden" sängyn (nykyinekin on poikani vanha). Ihastuin siihen heti kun sen vuosi takaperin eka kerran näin. Yllättäin maalaan sen vaan valkoiseksi ennekuin tuon paikoilleen=o)