Tarkoitus oli töiden jälkeen hioa yksi senkki ja maalata se iltasella valkoiseksi. Joopa joo sadekuurot ja no pirskutin hyttyset mitä meillä on pilvin pimein esti hyvät aikeet. Kesä eksotiikkaa kerrakseen .. siis hytyset ja vesisade. Sitten ajattelin sateiden välissä hioa pari pientä seinä hyllykköä, mutta tehokkaasti nuo hyttyset esti senkin.

Aloinpa sitten pienempien juttujen maalaukseen. Koreja, muutama Tiimarin laatikko, keittokirjateline, eilen esittelemäni lampetti ja muutama peltipurkki sai valkoisen maalin pintaansa. Esittelen ne kunhan saan ommeltua koreihin vuoret ja saan kiinitettyä servetti koristeet laatikoihin sekä keksin jotain tuon kirja telineen ruman kaakelin tilalle (idiootti rikoin sen irroittaessani kun en tajunnut että olisin sen voinut vaan maalata, murrrr!).

Jos vaikka tiistain ja keskiviikon vapaapäivinä siten saisin jotain isompaakin aikaiseksi.

Tässä viellä muutama kuva kirpputori ostoksistani kun ei edelleenkään muuta esiteltävää ole

1657592.jpg

Tälläiset hahmo kannut on mielestäi kivoja, noita talo mallisia löytyy usein kirppareilta, ei tarvitse miettiä mihin asetelmaan sellisen laittaa kun on useampi=o) No oikeesti nuot on samalla hyllyllä tällä hetkellä kaikki.

1657571.jpg

Tuo sydän reunainen emali vuoka on kiva vaikka kynttilöiden alustana, kahvikupeista tulee kynttelikköjä kunhan löydän jostain ostamani kynttilän pitimeksi ostamani pikku kupit ja saan ne liimattua kuppien sisälle (samaan käyttöön olen ostanut myös parittomia, lautasettomia ruusu kuppeja ja hakusalla on joulu aiheisia kuppeja. Sokerikko on vaan niin ihana hempeine sinisine kuvioineen että oli pakko ostaa.