Hurjan paljon kiitoksia teille jotka täällä jaksatte käydä ja viellä enempi teille jotka jätätte käynnistänne viestinkin. On ihanaa lukea kommenttejanne=)

Ajattelin että josko esittelisin joitain viime aikoina valmistuneita virkkauksia

Ennen äitienpäivää tein virkattuja korja, Ikean suojaruukkujen päälle. Äitini ja anoppini sain tälläiset äitienpäivä kukkien kera. Tässä ihan itse itselleni ostamani äitienpäivä ruusun kanssa kuvattuna (hyvässä kunnossa ruusu siis edelleen, toinen on aika "loppu").

Mietin että pitäisiköhän tämäkin olla Tuunaus, kun tavallaan tuunasin nuot suojaruukut, no ei koska koria voi käyttää ilmankin vaikka hiusharjojen korina.

Tuunaus No. 1

Värillisille rautalanka hengareille virkkasin päällyset jäännös kuteista. Nyt näitä voi käyttääkin. Ostin Kiuruvedeltä kirpparilta 1€.n nipun hengareita, pesulahengareitten vuoksi, nämä olivat samassa nipussa.

Tuunaus No2.

Ostin Oulaisista kirpparilta tälläisen minkä lie virkatun öööö... liinan? ja virkkuukoukun 10snt/kpl

Leikkasin sen neljään osaan ja virkkasin reunukset (vaalean keltainen ja vaalean sininen on langan puutteen vuoksi vaiheessa). Pölyräteiksi ajattelin.

Nuot pienemmät, tiskirätit (lähinnä vissiin somiste sellaisia) on ihan uudesta langasta virkattuja, kuten myös tuunattujen reunat. Ostin kirpparilta ison pussukan jämälankoja 1€.lla. Tänään kävin ostamassa puikot kierrätyksestä 20snt josko kokeilisi kudottujakin versioita tehdä. Minä en virkkaa tai kudo joten puikotkin kuten virkkuukoukku oli ekku hankittava=) Ja kun ostaa nekin kierrätyksestä niin ei paljon häviä jos ja kun "harrastus" päättyy kovinkin lyhyeen.

Tuunaus No.3

Olipa kerran 50snt.n nippu puisia hengarieta SPR.n kirpparilla Siilinjärvellä, no nehän piti tietenkin ostaa mukaan. Sitten pätkä lautaa, pätkä kierrätyspitsiä, jäännös kankaan suikale ja valkoista maalia. No vähän muutakin mm. lankaa ja neulaakin tarvittiin sekä maalipensseliä. Teksti on tulostettu aiemmin. Tekstin siirrin taasen kalkkeeri paperilla ja kirjoitin tussilla. Roikotus pitsin pätkät kiinnitin nitojalla sekä laudan taakse että hengarin taakse. Tämä tulee "unelmakodin  puutarhaan" (siis parvekkeelle).

Tälläistä tälle illalle. Huomenna uusin jutuin (kuvat on jo valmiina odottamassa=)