MINÄ voitin arpajaisissa ihanaisessa Alice in Wonderland blokissa. Kannattaa käydä katsomassa Liisan ihanaa kotia ja upeita tuunailuja, jos bloki ei ole entuudestaan tuttu.

Voitin aivan huippu ihanan kirjan Ljust & lantligt. Unelmia kuvia ja ideoita! Tämän parissa aika kuluu pitkään. Ja alkoi himoittamaan muita sisustuskirjoja hankkia. Ja taasen iski halu maalata meillä valkoiseksi, siis seinät ja katot. Maalikin on jo valmiina kun vaan saisi itseään niskasta kiinni aloittaa... Tänään on turha odottaa että saisin mitään aikaiseksi kun selaan kirjaa alusta loppuun ja taas alkuun. Kirjassa on mukavan paljon ohjeita, joista tuntuu selvän saavan vaikka yhteistä kieltä meillä kirjan kanssa ei olekkaan.

Kuvaan pääsi mukaan yksi vanhoista pitsi lakanoista ompelemistani vale rulliksista. Verhoja olen jo aiemmin ommellut ovat vaan esittelemättä. Vanhojen vaunujen kunnostuksen ohella minulla on nyt työn alla vanhoista lakanoista päiväpeitto. Ompelin ensiksi tutulleni sellaisen ja nyt itselleni. Eilen löysin halvan 3,5€ maksaneen päiväpeiton josta saan täytevanut ja muhkeutta tikattua peittoon.

Vaunu projekti on edelleen vaiheessa. Ilmat ei salli pihalla maalaamista, eikä minulla ole muuta mahdollisuutta kilikilillä maalata kuin ulkona. Siis metalli osat maalaan kilikilillä. Koppa on maalattu ja reunat pehmustettu ja verhoiltu. Kuomu on verhoiltu, tosin luulen kuomun tekeväni viellä uudelleen en ole täysin tyytyväinen tuohon viellä. Viellä metalli osien maalaus ja vaunut voi kastata.