Taas on aikaa mennyt ihan liian kauan edellisestä postauksestani. Ei ole ollut oikeastaan inspistä/aikaa mihinkään jostain ihan oudosta syystä, joten ei oiekastaan ole ollut mitään postattavaakaan. No kirppari ym. ostoksia olisi jos jaksaisi kuvata. Olen ostannut mm. "uuden" ompelukoneen. Teollisuus sellaisen. Lupaan siittä kuvaa joskus lähi tulevaisuudessa. Olen myös hakenut kotiin syksyllä ostamani vanhat ruutu ikkunat. Huonekalu ralli alkaa olemaan lopussa vihdoin kunhan saan viellä joitain uusia tekstiilejä ommeltua ja muuta pikku "viilausta" niin lupaan taasen kuviakin.

Mutta nyt lähdin kertomaan oikeastaan muutamista teksti tuunaus jutuista joista oli tullut kyselyä tuohon alemmaksi. Elikkä esim. tässä arkussa teksti on tehty sabluunoilla jotka olen itse tehnyt piirtoheitin kalvosta. Ensiksi tulostanut tekstin, jäljentänyt sen kalvolle ja leikellyt kirurgin veitsellä ja kynsisaksilla. Tekstin olen kirjoittanut sprii liukoisella tussilla. Teksitiä on kulutettu kirjoittamisen jälkeen.

Samaisella sabluunalla mattoon tehty kranssi ja vuosiluku. Tähän töpöttelin tekstin akryyli maalilla.

Laikkuulauta sai reseptin seuraaavasti. Tulostin tekstin, kopioin sen kalkkeeri paperin (saa askartelu- ja käsityö kaupoista) avulla leikkuulautaan ja kirjoitin tekstin kopioidun tekstin päälle sprii liukoisella tussilla.

Siis kalkkeeri paperi laitetaan tulosteen ja halutun paikan väliin ja kirjoitetaan esim. lyijykynällä tuosteesta. Helppoa kun ei tarvii sabluunoita leikellä=o) Teen kaikki pikku tekstit tällä tavoin. Huom: kannattaa hankki tusseja joissa eri vahvuisia kärkiä. Paksulla tussilla ei saa sievästi pientä tai ohutta tekstiä ja taasen ohut kärkinen tussi kuluu nopeasti jos paksumpia/ isompia tekstejä sillä tekee.

Lestit on numeroitu samalla systeemillä

Lestien somiste nauhassa taasen kirjoitus on printti paperilla tehty. Elikkä olen tulostanut tekstin peilikuvana silitys kopio paperille ja silittänyt nauhoihin. Printti paperia saa ainakin täällä kodinkone liikkeistä jota myy tuloste musteita, valokuva paperia yms. tulostus tarvikkeita.

Myös tuolin selkänojan tekstit on printti paperilla tehty. Samoin verhojen teksti. Noilla printti pepereilla on paljon eroja. Tuolin teksti on tehty Epsonin paperilla joka kiinnittyy huonosti/palaa kankaaseen kuten tuolille kävi. Verhojen printti taasen on tehty HP.n paperilla jolla ainakin minä olen onnistunut yleinsä hyvin.

Printti paperilla saa myös kuvia siirrettyä joko omista kuvista skannaamalla tai netistä löytyneistä kuvista kopiomalla, kuten tämä enkeli tyttönen muistikirjan kannessa

Toivottavasti näistä oli jotain apua asiaa kysyneelle=o)