Torstainna saapui uusi rinsessa mummua katsomaan kun mummu ei päässyt rinsessaa katsomaan. Viikonloppu vierähti ennekuin huomasinkaan, töissä ja rinsessaa sylitellessä, enkä kerennyt mitään tänne esittelemään.

Eilen muutin, ja manasin. Olen asunut tässä talossa vuodesta -91 ja viimesen seitsemän vuoden aikana olen tehnyt vähintäin kaksi muutto/ vuosi. Tällä kertaa Sanna-Kaisa tyttäreni Sini-Helmi tyttärensä kanssa muutti kerrostalosta rivitaloon ja mamma muutti kiltisti. Voisi tuo nuoriso jäädä paikoilleen, tai muuttaa ominensa. Vapaapäivä meni harakoille.

Tänään käytiin hakemassa Emma-Sofia tyttäreni Haapajärveltä Saku veljensä luota ja samalla käytiin kirppari kierros. Mutta päätin tänään silti esitellä joitain ostoksiani lähinnä viimeiseltä viikolta.

1693682.jpg

Oli ihan pakko ostaa valurautaisia hyllyn kannakkeita kun olen monessa blokissa nähnyt mitä ihanempia hyllyjä ja sattuivat nyt olemaan tarjouksessa Ylivieskan Kärkkäisellä 2,5€/kpl. Näitä molempia malleja ostin neljä kappaletta.

Enkeli oli myöskin tarjouksessa 1€, ikävän harmaa, sai saman tien valkoisen maalin pintaansa.

1693685.jpg

Tätä mallia ostin vain kaksi kappaletta. Kuvassa näkyy myös aiemmin ostamani nalle koukut. Verhon renksut ja pitimet on löytö Jyskin ale korista (ajatus katkos ja ostin liian vähän, toivottavasti näitä on lisää kun huomenna menen autoa katsastamaan)