Kertokaapa miksi 9 -vuotias ja melkein 8 -vuotias, poikia molemmat, tarvitsisivat omat huoneet? Miksi yhdellä tytöllä tarvitsee olla talon kahdesta suurimmasta makuuhuoneesta toinen yksin? Ja miksi, kun nuot kossit on nuorimmat, meillä ei pysy paikat kunnossa ja en voi sisustaa haluamallani tavalla? HALUAN KAIKKI IHANUUTENI ESILLE NYT!

Ok, osa tästä ärsytyksestä johtuu siittä kun katselen muiden blokeista ihania koteja ja osa siittä että viime tilistä ei jäänyt säästöön mitään, tiedän.

Olenpa kuitenkin päättänyt viellä kerran yrittää saada pojat jäämään samaan huoneeseen ja neitin pienimpään makuuhuoneeseen ja yritän viellä kerran sisustaa tämän kodin mieleisekseni. No joo mieleistä en tästä saa, koska edelleen inhoan noita hirsipaneeleja, mänty lautalattioita ja ponttiin sahattuja kattoja, mutta ehkä kuitenkin edes pikkuisen mieleisemmän. Otan tämän harjoituksena unelmieni taloa varten.

Huomisen aamuvuoron jälkeen kaksi vapaata, kaksi yötä ja taas kaksi vapaata, katsotaan mitä saan aikaiseksi, vai saanko mitään? Voi mennä suunnitteluun koko aika. No yritän ainakin, alkaa nyt!

1693713.jpg

Kiitos kaikista saamistani kommenteista, niitä on tosi kiva saada=o)