Peukalo on mustan kirjava ja hervottomasti turvoksissa ja koko vasuri ranteesta alas ihan turra. Tällä kertaa suoni taisi olla isompi tai verenpurkauma painaa hermoa tms. Tää ei siis ole eka kerta kun ton vasurin sormista katkee suoni omia aikojaan Nyt vaadin jo tutkimuksia, entäs jos seurava suoni ei katkeekkaan sormista vaan päästä?

Jotenkin käsi haittaa kokoajan ja yhdellä kädellä hankala tehdä mitään. Töihin minusta ei taida olla. Tutkiskelen ihania blokeja ja kerään ideoita jemmaan=o) Ja yritän kuvata juttuja esiteltäviksi.

Kiitos kommenteista ja kiva kuulla että tänne on uusiakin ihmisiä löytänyt.

Sirkka oli kesä kun partsin ovi kii ruuvattiin, alkoi naurattaan itseänkin kun tekstini luin, taas kerran kirjotin enkä miettinyt mitä kirjoitin/miten asian ilmaisin. Ja meillä on hyttysiä ihan hervottomasti kesäsin, ehkä siksikin pihani on laittamatta.

Tässä kuva maalaamistani kakkuvuokista. Ainakin toisesta piirakka vuokasta tulee kello ja kakkuvuoka saa koristeita ja pääsee seinälle. Kuvassa näyttää olevan myös nimilappuja koreihin/ maustepurkeihin/ pesuaine pulloihin tms.

1713903.jpg

Lisäys: Aika käy pitkäksi vaikka istuin tunnin välillä tk.ssa ja kävin töissä mutkan. Mitän syytä lääkäri ei tienny moiselle, verikokeet ok joten pakko kait vaan alistua että suonet posahtelee itsestään. Kuuluu kait samaan kategoriaan kun mustelma herkkyys.

Jotain pientä on ihan pakko pysyä tekeen!