Eilen en saanut aikaiseksi oikestaan yhtikäs mitään ja tämäkin päivä on mennyt harakoille. Mieli olisi tehnyt lähteä käymään Haapajärvellä kirppailla mutta laiskotti.

Tota kaappia maalatessani mietin millaista olisi jos olisi rahaa pistää sisustukseen mitä mielii. Mietin olisiko meillä kuinka erinäköistä.

Mutta tuskin. Tykkään kovasti juuri tälläisistä kalusteista joita minulla onkin, enkä usko että niihin raaskittisin edes enempää rahaa pistää kiinni. Ja edelleen tykkäisin tuunata kalusteeni itse oman näköiseksi. Yksi iso ja kiva osa sisustamistani on tuo edullisesti löytämisen ja tuunaamisen riemu. Tuntuu kivalta saada aikaa mieleistä mahdollisimman halvalla.

No ehkä tekisin jonkun reissun eteläsuomeen ostamaan mieleisiä kalusteita jos olisi ylimäärästä rahaa tuhlata. Harmittaa kun kaikki huuto.netinkin halvat ihanuudet on aina etelä-suomessa. Edelleenkin kun tarpeita ja mielihaluja olisi ostaa uusia juttuja.

Mutta lähden lukemaan uutta Maalais Unelmaa josko saisin jonkun ahaa elämyksien ja saisin jotain vaikka tehtyä... Tai ainakin pääsisin kiinni jo valmiina olevien suunnitelmien toteutukseen.

Uusien sisustus kuvien puutteessa esittelen meijän tavallista karvaisemmat perheejäsenet.

Pompula on vanhaneiti ja kovasti höpsähtänyt jo

Ja Mera on meijän pikkukisu. Jo kolme vuotias mutta pienen kokoinen ja talvi uninen