Niin se meni joulu tänäkin vuonna lähes huomaamatta, oikeastaan yhtään kuvaakaan en ole ottanut muistoksi, meillä kun ei tänä vuonna ollut yhtään minun näköinen joulu. Joulupukki toi minulle muutaman lahjan, kaikki ihan minun näköisiä. Vaaleanpunaiset pussilakana setit, kaksi vaaleanpunaista kakku vuokaa (irtopohja vuoan ostin itse kun tiesin nuot kaksi muuta saavani), rosa nauha tiskiharjan (sarjan tiskiliinat ostin itse vaan jäivät kuvasta poisa) ja turkoosit juustohöylän ja kuorimaveitsen. Viimeiset miniältä ja pojalta muut äidiltä. Luulin miniän käyneen blogissani kurkkimassa kun oli osannut ostaa ihan oikian väriset työ välineet ja viellä toivelistallani ollutta, vaan eipä ollut, tietää vaan mistä tykkään. Lisäksi sain perheeltä karva vartiset ugg jäljitelmät, joista ei ole kuvaa.

Jouluksi piti tupaan vaihtaa pienemmät nojatuolit että kuusi mahtui jollainlailla. Tuolit on farkku päällysillä joten tarvitsivat vaaliammat. Purin kaksi Elloksen nauhallista päällistä jotka olin ostanut kirpparilta parin euron hintaan ja leikkelin suoraan tuolin päällä osat

Kaavatkin leikkelin mahdollista uutta tarvetta ja toista tuolia varten

Tämän näköiset ovat parin viikon käytön jälkeen. Tyynyn päälliset ompelin loppukankaista ja punaisesta pilkkukankaasta

Myös tuvan sohva sai muutaman tyynyjä kaikenmoisista jämä kankaista. Emma Ulrikan pään alla oleva on vanha ostoinen tyyny.

Hyvää uutta vuotta näiden kuvien myötä toivotelen kaikille täällä käyville ja kiitän kuluneesta vuodesta ja ihanista saamistani kommenteista=)