Kävästiin loppuviikosta Ylivieskassa Kärkkäisellä ALE ostoksilla.

Ostin viisi paria valurautaisia hyllyn kannattimia kun halvalla sain. Pitää maalailla odottamassa olevia hyllylevyjä niin saan lisää säilytystilaa.

Isot KITCHEN kirjaimet, harmittaa kun en millään keksinyt muita kirjain "tarpeita" ennenkuin tultiin kotiin takasin. No josko kerkeisin käymään alkuviikosta katsomassa vielläkö näitä on jäljellä.

Ja Tokmannilta Oulaisiata pari tuikku kippoa jotita hippuilin jo Kuopion reissulla Maxista. Otti päähän kun Tokmannilla ei joulutekstiilit ollut tarjouksessa viellä. Maxissa oli jo kaikki puoleen hintaan enkä silti ostannut mitään, vaikka siellä oli aivan huippuihania punaisia valko pilkkuisia, jos vaikka ensi jouluna punaista laittaisi ripauksen.

Kärkkäiseltä myöskin muutama kynttilänjalka odottamaan joulua...

...ja puoli tusinaa ihania pöytätapleteja myöskin uutta joulua odottelemaan

Ostin lisäksi muutamat jouluvalot ja pari kuusen oksa köynnöstä ja oma koti kullan kallis kynnys maton joita en muistannut kuvata.

Tässä viellä juhla mekkoni ensi viikonlopun häihin. Tosin Emma tyttäreni mielestä tämä on hautajaismekko... onko teidän mielestä pöhlö juhlamekko häihin?

Uudenvuoden lupauksia en tehnyt varsinaisesti koska en niitä kuitenkaan pidä kuukautta kauempaa. Mutta päätin alkaa NYT ja HETI toteuttamaan kaikki työn alla olevat tuunaukset (siis ne jotka muuten tekisin ensi joulun alla) ja huoneiden vaihto rallia meille EI tänä vuonna tule, jokainen pysyköön huoneessa jossa nyt asuu (huonekalu ralli kyllä jatkuu sohvien vaihdolla ja pikku tuvalle on saatava kirjahylly, muuten kalusteetkin saa luvan pysyä nykyisillä paikoillaan)!

Noita tuunaus juttuja on mm:

Kuistin sohvan rungon maalaus ja päällisen uusiminen

Kuistin kaapin sivujen maalaus ja sabluuna maalausten poistaminen ovista

Tuvan K-tuoleihin kahdet uudet päälliset joista toiset on jo ollut vuoden leikattunakin ja toisiinkin on jo kangas valmiina

Kaikkien kaappien ja laatikostojen vetimien kiinnitys

Muutaman korin ja laatikon maalaus

Vanhan mintun värisen työkalu arkun maalaus

Aulan K-tuolin korjaus ja rungon maalaus

Loppujen keittiötuolien maalaus

Tuvan laskosverhojen ompelu

Mattojen pesu (tämä kyllä jäänee kevääseen)

Lisäksi lupaan siivota varasto komerot ja pistää kiertoon kaikki kankaat joista en koskaan mitään tee.

Hyvää uutta vuotta kaikille blokini lukioille toivottaen:

Mummu-Ruusunen