Tässä alkuun kuva viikonlopun lakanan tuhouksen tuloksista. Osan esittelen myöhemmin.

Ensiksi kahdesta samanlaisesta lakanasta ommellut pitkät verhot, jotka kaipaa viellä muokkausta. Ei tullut mieleenkään että lakanat olisivat eri pituiset. Näissä pitsi oli lakanan reunassa. Jotta sain verhoista mieleisen pitkät jatkoin pituutta kolmannesta lakanasta.

Sitten vale rullaverho (kylläkin jo kesällä ommeltu), tuki rima oli liian lyhyt joten vetää reunoista sen vuoksi=o( Tässä pitsi oli välipitsinä. Mietin raaskittenko vai en kokeilla tekstiä tuohon. Tosin sain jo parempaa printtipaperia kuin edellinen joka oli ... syvältä.

Tälläinen "rullaverho" on todella helppo toteuttaa. Suora verho jossa tankokujat, ylhäällä ripustamista ja alhaalla tukirimaa varten. Suora verho rullataan sopivalle korkeudelle ja kiinnitetään nauhoin. Nauhojakaan ei ole välttämätöntä ommella kiinteiksi vaan voi olla irrallinen kuten makuuhuoneen verhoissa. Huom! Verhon ei tarvitse olla noin pitkä kuin tämä verho on.

Kahdesta hiutuneesta tyynyliinasta, toteutin vihdoin viime viikonloppuna, pitkään haaveilemani lokerikon. Pitää viellä hengari maalata valkoiseksi ja koristella ruusulla.

Viime kuulla äidiltä saamistani nojatuoleista, toinen sai viimeviikolla uudet päälliset. Harmittaa kun printtipaperi on takamuksesta ja osa kalvoa ei kiinnittynyt ja osa paloi keltaiseksi, murrr!

Lopuksi viellä kuva kesäisistä pitsiverhoista joitten toteutusta olen yrittänyt selittää useammallekkin henkilölle. Toivottavasti kuvasta saa selvää. Hieman pituutta on lisätty ala ja yläreunan kangas kanttauksella ja nauhakiinnityksellä.