Tänään oli tarkoitus mennä pojan perheen talolle kameran, mitanauhan ja muistiinpano välineiden kanssa, vaan empä päässyt ja harmitti kovin, en edes joulun avaukseen viitsinnyt sitten lähteä. No josko ihan oikeasti aamulla pääsisin.

Korjasimpa sitten aikani kuluksi jokin aika takaperin ompelemani vanhan vihreäkirjavan nojatuolin vaalian hupun. Enkä sitten muistannut taasen kuvata alkuperäistä hirveyttä. Tuoli on tosiaan kamalan värinen mutta kevyt ja hyvä istua sekä malliltaan mieluinen.

Se korjausta kaivannut osa oli tämä selkänojan sisäosa, saisihan tuota edelleen pikkuisen muokata mutta kelvatkoot.

Sivuprofiilia. Tein päällisen kirpparilta ostamastani (yllätys yllätys...mitähän minä en tee kirppari materiaalista) Elloksen päällisestä joka ei riittänyt ilman sivulle tulleita muka muoto ompeleita, en muista olisiko niitä oikeasti tarvinnut. Tuossa vieressä kurkkiva musta salkku on uusi Hitachi akku porakoneeni.

Taakse ommella hurautin pika pikaa vetoketjun. Inhoan vetskarin ompelua ja sen huomaa tässäkin työssä. Ei kyllä oikeesti ole noin kiero kun kuvassa.

Kaikkiaan olen kuitenkin tuoliin tyytyväinen ja se on nyt valmis vaihtoon. Menee Iida-Maria  tyttären luokse ja vaihdossa tulee Akun huoneeseen "heilun keikun" tuoli.

Sanna-Kaisan polvileikkaus keskiviikkona sujui hyvin, toivottavasti siittä nyt oli apuakin.

Hyvää viikonloppua kaikille täällä vieraileville. Jos huomenna pääsen Haapajärvelle niin varmaan tulen vilauttelemaan kuvia aihiosta jota pääsen sisustamaan.