Työttömänä ei ole varaa edes kirppareita kierrellä joten piti alkaa tekemään pieniä puutöitä jotta edes jotain uutta saan. No olisihan tuota voinnut tietenkin askarrella vaikka joulukoristeita tai ommella mutta ei:  meikä likka läx sahailemaan ja liimaamaan ja ruuvailemaan... tapittanutkin olen joitan liitoksia jotta nätimpää jälkeä (muka) sain aikaiseksi. Valmistakin on tullut, voi olla että joitain noista kehtaan esitelläkkin kunhan saan maalattua. Olen tehnyt pikkujakkaroita pari, pienen kaapin (jonka ovesta tosin puuttuu viellä verkko), pari hyllykköä, neljä naulakkoa, muutamat sisustus tikkaat, pari pientä lokerikkoa, kellon taulun jne..

Syyslomalla oli tavallista karvaisempia lapsen lapsia kylässä tässä pai otosta. Nukkumapaikkoja ala Kissa: Varsinkin alempi ihan luvallinen...tai sitten ei...

2037817.jpg

2037822.jpg

Ja pika lähtö, arvatkaa tippuko valaisin. Parhaimmillaan Kissa kiipeili tämän lipaston peilin päällä. Alun perin jo sai nimekseen Kissa koska oli niin villkkaan oloinen että epäilivät joutuvansa useinkin huutamaan Kissa p...le!

2037878.jpg

 

ja minulla sylissä Mökö, järkky kuva nähkää vain Mökö=o)

2037872.jpg

Ja lopuksi viellä kuva joulukaktuksestani joka innostui kukkimaan (Iida-Maria se kukkii Mökön ja Kissan koulutuksesta huolimatta!) hieman etu ajassa. En ole ennemmin onnistunut siihen kukkia saamaan. Tämä on siis useamman vuoden minulla ollut pienestä koostaan huolimatta=o) En oikeasti saa kukkia kasvamaan (yleinsä en edes pysymään hengissä, tämä on tosi sitkeä tyyppi)

 

2037959.jpg