Eilen löytyi vihdoin kirpparilta säällisen hintainen koko puinen yö pöytä. Ei alkuunkaan sellainen kun halusin mutta 5€.n hinta pisti näyttämään hyvältä. Pöytälevy oli ihanasti halkeillut ja muutenkin kivasti rapistunut yksilö. Rakennan tuohon päälle varmaankin pienen komuutti tyylisen hyllyn ja hieman maaleja korjailen on nyt pikkusen liian kiiltävän valkoinen ja osin maalamattakin. Tuohon hyllylle ehkä etsin sopivan kokoisen korin tai rakennan laatikon/oven. Laatikko kaipaa sievää posliini nuppia!

Lisäksi löysin kampauspöydän, tämä on mielestäni tosi ihana. Tuohon reunaan koukkuihin kiinnitetään verho ja etuosa aukiaa saranoilla jolloin pääsee laatikostoon ja hyllyllä oleviin tavaroihin helposti käsiksi.

Mielessäni näen kuinka suloisen romanttinen tämä on! Etsin tuohon päälle kauniin laatikollisen piianpeilin jonka laatikoihin saan sievästi keräämiäni pitsikauluksia ja nenäliinoja, helmiä ja pitsisiset hää hanskani. Ja se varsipeili, harja, kampa setti on pakko löytää pöydälle.

Kaverikseen tämä tarvitsee ehdottomasti hippuilemani mallinuken/torson, sermin ja pitsisen päivänvarjon ja vaikka muuta ihanaa ja romanttista=o)

 

Muistakaahan että tänään on viimeinen päivä osallistua arvontaan! Huomenna blokillani on syntymäpäivä ja julkistan voittajan sekä arvonta palkinnon.