En malta olla esittelemättä eilen uuteen kotiin hakemaani vanhaa (no vanhaa ja vanhaa arvioisin 60- lukuiseksi taas, mutta sitä minun mieleistä ikäluokkaa) keittiökaappia. Puuttuuhan tästä yläosan pikkulaatikot mutta muuten NIIN ihana ja niin kovin mieleinen ilmankin (kiitokset myyjille viellä). Ja simppelin kokoinen 100cm leveä ja 150cm korkea. Empä olekkaan kun reippaat 20 vuotta tälläisesta haaveillu / tälläistä etsinyt. Ja jos sattuu se pikkulaatikollinen joskus löytyyn niin tälle tiedän kyllä sijoitus paikan muualta kodistamme kun tuvasta. Ja kaupan päälle sain ihanaisen matkalaukun josta en nyt muistanut kuvaa napata.

2004275.jpg

Aamusella meni pari tuntia kun rappasin irtonaiset maalit, mutta hiomisessa onkin sitten mennyt sen edestä. Sade mokoma kiusasi: sataa- pressu päälle, sade loppu- pressu pois ja jatkamaan, taas sataa....

Samassa paikassa pitää käydä uudelleen siellä oli toinenkin yhtä kauan etsimäni aarre uutta kotia vaille joka ei mahtunut Astrani kyytiin kaapin kanssa (oikeesti ei mahdu ilman kaappiakaan on 15cm liian pitkä) eli siis jotain isompaa sekin. Mutta en kerro viellä, arvata saa, olen usealle tästäkin hakemastani maininnut.

Oi! Ja tänään näin unelmieni piirongin ja yllättävässä paikassa, appeni verstaalla, ikävää että se ei ole uutta kotia vailla olisin heti meille adoptoinnut. Piironki osa aika perus juttu ilman krumeluureja (juuri sellainen joka meille sopisi) mutta pikkukaapit ja peili yäosana!!! Ja viellä valkoinenkin. Se oli niin ihana varmaan uneksin siittä ensiyön (ja apelle on asia usein että pääsen katsomaan sitä=o)