Löysin jo toissa iltana nämä piilossa luuranneet mutta en saanut kuvia onnistumaan. Voitte arvata kuinka olen koko kesän odottanut että Halpa Halliin tulisi tähän sarjaan peltipurkkeja, vasta uskoin että ei tule. Nyt sitten en löydä mistään ihania Greengaten raita/pilkku ruususia purkkeja/rasioita. Mistähän johtuukin että aina mietin niin kauan ostoksiani että ovat lopen loppu. Tuo ruusu köynnös on Tokmannilta, josta eilen hippuilin ihanaa laatikollista pikku pöytää, jäi viellä ostamatta. Varmaan on loppu sekin kunhan päätän että nyt ostan.

1854525.jpg

Tässä samalla pari kuvaa eilisistä ostoksistani, eli kahvi purkki ja keksi laatikko löytyivät. Harmittaa että näitä ei ole vaalean sinisenä tai vaaleanpunaisena meilläpäin missään. Jos joku haluaa vaihtaa nämä valkoiset vaaleansinisiin tai vaaleanpunaisiin niin laitappa kommenttia ja sp osoite sille varattuun kenttään, (se ei näy kuin minulle). Tai voin kyllä ostaakkin jos valkoisille ei tarvetta, eipä tuo haittaa vaikka kahdetkin olisi. Vaihtelu virkistää tunnetusti.

1854540.jpg

Ja kävimpä ostoksilla taas Kauniskoti Wilhelmiinassakin nyt minulla on eka ihan oikea lasikupu ja ihanainen Tervetuloa kyltti, ostin myös kattoon ripustettvan kuuden koukun telineen Madam Stoltzin mallistosta, siittä vaan ei tuolla minun kameran rimpulalla saanut hyvää kuvaa.

1854535.jpg