Aamusella teki mieli lähteä luiraamaan jonnekkin kirpareille. Hetken mietittyäni mihin menisin, päätinkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa järki hommiin: matonpesuun.

Ensimmäiset matot pesin saunan lattialla ja kun näytti että hommasta ei tule mitään roijasin saunan päätyyn muovisia kuormalavoja ja hain tallilta paine pesurin. Nyt pihalla tuoksuu mäntysuopa. Kuusi isoa ja läjä pieniä mattoja on niin puhtaana kun ne lähti. Toivottavasti joskus kuivuvatkin että pääsen peseen lisää ennekun into loppuu. Noita nimittäin riittää, en ole pariin kesään kun muutaman maton pessyt / kesä. Tosin on lihakset niin kipitä että saapa nähdä tekeekö pariin päivään mieli tehdä yhtään mitään. Aika hommaa tuo peinepesurilla pyykkääminenkin. Jalat on kipiät lähinnä sen vuoksi että en jaksannut alkaa etsimään sopivia saappaita ja nakkasin kuistilta pojan isot turvasaappaat jalkaan nyt vasta huomaan että taisivat olla aika painavat=o)

Viime viikolla tuunailin unelman parvekkeelle kalusteita. Kirpparilta ostin 5€ kansituolin kuvassa ennen ja jälkeen, toinen siis viellä alkuperäisessä kuosissaan (unelman parvekkeelle ei mahdu kun yksi, oikesti molemmat tulee meijän ulkokuistille). Tuo maalattu sai pehmusteen 2€.lla kirpparilta, myös toiselle on samanlainen odottamassa. Myös tuon "kiinteän" kankaan uusin kun vaan sopivaa sattuu löytymään.

Sitten tälläiset 2€.n tuolit pöydän ääreen, sitä pöytää tosin ei viellä ole. Näiden maalaamista jappasen, toisaalta tykkään tälläisenään toisaalta tekisi mieli siistiä, no varmaan riippuu pöydästäkin kunhan se löytyy.

Vilppulan reissulta ostin neljä kantikasta pehmustetta joista kaksi muokksin pyöreiksi ja tietenkin oli liian pieniä, joten ompelin reumaan röyhelöt. Yhdestä ompelin kaksi tyynyä ja yksi odottaa jakkaraa.

Taustalla roikkuva mekko on 1,5€.n kirppari mekko jota en voinnut vastustaa vaikka onkin minun päällä kuin makkaran kuori.

Jäännös kulmapaloista ompelin selkänojan rusettiin tuollaisen pienen sydämen.

Pankiksi/ kukkapöydäksi maalasin ilmaiseksi saamistani tälläisen vanhan saunan penkin. Maalasin jättäen kolot ja halkeamat näkyviin.

Sitten viellä yksi tuunaus joka on esittelemättä:
Jyskin kynnysmatto 0,9€, itse tehdyt sabluunat vanhoista piirtoheitin kalvoista ja acryyli maalia

Sunnuntainna hain Emma-Sofian Sakun luota jossa oli viikonlopun vietossa ja sain miniäni isältä 20 litraa valkoista seinä maalia, hieman vaan hirvittää seinien ja kattojen määrä meillä...