Taas viikonloppu meni siivillä tai no sama se onko viikonloppu vai arki jos töissä pitää olla. Siis vapaa viikonloppuni kutistui taas yhteen päivään ja tänään olin aamuvuorossa töissä. Seuraava listalle merkitty vapaa viikonloppuni onkin sitten viiden viikon päässä. No onhan onneksi arkivapaita, silloin saan enemmän aikaiseksikin ja kun koulut alkaa saan arki vapaina tosi paljon aikaiseksi.

Edelleen olen maalaillut kaikenlaista pientä mutta kun pikkutupa on pullollaan tuunauksia ja kirppari- ym. ostoksia joille en ole paikkaa tai säilytyspaikkaa keksinyt niin kuvaaminen on vaikeaa.

Tässä pari aiemmin ottamaani kuvaa taas kirppari ostoksista.

1693706.jpg

Maustepurkkiteline on jo maalattu valkoiseksi mutta, vuoka odottaa viellä tuunausta. En ole päättänyt maalaanko vaaleanpunaiseksi ja koristelen Tilda tyyliin vai maalaanko vaan valkoiseksi.

1693696.jpg

Tässä pulloja ja purkkeja joista osa pääsee kuiva-aineiden ja mausteiden säilytykseen. Nuo retro jutut ei yleinsä ole mieleeni mutta, Kellogs riisimuroja oli ihan pakko ostaa kaksi pakettia saadakseni tuon mukin. Taustalla näkyy Ylivieskan Kärkkäiseltä ostamani koriste rottinki vaunut ja yksi posliini nukeistani. Niin ja kirjotuspöytäni koriste jolle pitäisi tehdä jotain, siis maalata koko valkoiseksi ei oikein nuot kulta maalukset iske.

1657565.jpg

Erinlaisia tarjottimia olen ostanut monta, ovat niin kauniita asetelmien alla monessa seuraamassani blokissa, kuvassa niistä pari. Kattovalot jäi päälle kuvatessa ja peilaa ikävästi.