Tykkään valtavasti tästä monen vuoden takaisesta 15mk ostoksesta mutta, alunperinkin puuttui noita koriste renkuloita kolme ja niiden kiinike mollukat, joita on kadonnut monta lisääkin ajan saatossa. Nyt huhuilenkin jos jollain sattuu olemaan tiedossa varaosia niin ostaisin kolme tuollaista renkulaa ja 20 mollukkaa (päädystä alhaalta voin kyllä nylokeilla korvata ne). Tai jos on joku muu idea millä nätisti koristeet kiinittäisin niin en mollukoita tarvitsisi. Kun koristeet on irti niin nuot päiden ylä putket tipahtelee paikoiltaan. Joten tämä sänky menee varastoon odottelemaan varaosia ja yläkertaan meidän huoneen myötä muuttaa aitasta Jyskin musta "rauta" sänky (pitää käydä ostaan valkoista kilikiliä).

 Yö pöydistäkään en tykkää joten uudet on hakusassa. Tällä hetkellä tietsikka pöytä on meidän huoneessa ja kuten näkyy tulostin ei ole mahtunut muualle kun yö pöydälleni=o)

1757564.jpg

Ja kun tuo lipaston kulma tuosta kuikkii niin esittelempä sen samalla. Iida-Marian odotus aikana tarvittiin vauvan vaatteille lisätilaa ja anoppini muisti että vanhan puolen vintillä on vanha lipasto joka joutaa ja rakastuin tähän heti. Meille muutaessaan oli vaalean vihreä, sitten sai sinisen maalin (kaikkihan minulla on sinistä jossain vaiheessa ollut) ja nykyisellään muka valkoinen= sininen kuultaa läpi ja vetimiä ei ole saatu hankittua vaikka on meillä asunut jo melkein 20 vuotta

1757555.jpg

Toinen kuva jossa malli näkyy ehkä paremmin, ei oikein ollut tilaa kuvata tuossa meijän sängyn päässä. Tämä onkin ainoa vanhempi lipastoni, tai no on sellainen uusia vetimiä kaipaava kantti kertaa kantti lipasto Emma-Sofian huoneessa.

1757557.jpg