Muksut oli viikon kotoa pois ja ajatelin saavani aikaiseksi vaikka ja mitä, toisin kävi. Maanantainna kävin Pulkkilassa kirpparilla ja kun tulin kotiin sain sappi kohtauksen jonka kourissa meni ilta. Tiistai aamu ennen töihin menoa meni Sanna-Kaisan kuskina Oulaskankaan reissulla, keskiviikko Joonan kanssa äitinsä pestessä mattoja, torstai Tampereen reissulla, perjantai aamun lepäsin ja lauantainna töitten jälkeen hain pojat Silinjärveltä.

Eilen aamulla maalasin ennen töihin lähtöä tuon singerin ja pöytälevyn loppuun (älkää nähkö ympäristöä!)

1792370.jpg1792372.jpg

Pöytälevy on viellä kiinittämättä. Taustalla näkyy mainitsemani tytökaluarkku. Sen sisäreunat pitää viellä maalata valkoisella kun reuna on niin epätasainen että roosa näkyy rumasti. Tykkään sen rosoisuudesta.

Myös sängyn maalaus on edistynyt. Tälläisestä mustasta Jyskin sängystä siis kyse:

1792378.jpg

Ja jotain tämän näköistä tulossa, tuo korkeampi pääty viellä kesken. Olen meinaten maalannut ja hionut ja maalannut ja... ja silti on valumia=o(

1792375.jpg

Taustana olevissa laatikoissa on Emma-Sofian uudet sängyn päädyt, joita en ole viellä nähnyt luonnossa. Emma-Sofia ei ole viellä kotiutunut enkä saanut lupaa yksin avata ja katsoa.

Nyt pitäisi jaksaa lähteä iltavuoroon töihin, iski flunssa (taas). Yön olen palellut ja valvonut. Kuumemittari nousi ensin 37,6` ja sitten alkoi laskemaan 36,5` ja sitten näytti 9,9 joten ota tuosta selvää. Olo on kuitenkin huono mutta ehkä jaksan.