Niin hitaasti tapahtuu siivoaminen että en saa mitään huonetta loppuun astikka mieleiseksi niin että viitsisin kuviakin ottaa=o(

Tämä sohva on odottanut uusia päällisiä jo parisen kuukautta. Sain sen vaihtokaupassa kaveriltani. Sohva oli ensiksi parven alla Jalin huoneessa sitten huonekalu rallin myötä muutti tupaan. Oikeasti lymyili päiväpeiton alla, ei ihanassa ruusu kuosissaan, josta olisin aikoinaan tykännyt paljonkin. Tässä kuitenkin kuva alkuperäisenä.

Lauantainna mietin hetken ja aloin silppuamaan 2€.n päiväpeiton suunnilleen kuosiin. Ja eilen illalla jopa aloin kasaamaan päällisen. Tässä runko osan sovitusta, hieman viellä piti muokata, kuten nuppineuloista näkee.

2,5 tuntia ompeluinspiksen iskemisestä näytti tältä. Hieman viellä pitää töitä tehdä mutta yleisesti ottaen olen tyytyväinen! Pompula alkoi heti testailemaan onko sohva yhtä hyvä nukkua kuin aiemmin, näyttää uni maittavan.

Toinen tuunaus joka on odottanut esittelyä jo muutaman viikon. Kesällä ostin läjän eri kokoisia mallinukkeja, kuvassa niistä kaksi isointa. Ei näytä kovin kivoilta vanhassa rikkinäisessä vihreässä trikoossa.

Kierrätyksen ilmainen hameen tekele palasiksi ja päälliseksi. Viellä kaulaan 50cnt. kirppari koru ja päälle vanha aluspaita. Näyttää mielestäni paljon kivemmalta. Olen tota isompaa yrittänyt myydä mutta koska sitä ei kukaan halua saanee sekin piakkoin uuden päällisen. Tuossa korussa värilliset osat kukkia on virkattuja.

Toivotaan että saan pian paikkoja siivoiltua niin että kehtaan kuvia kokonaisista huoneistakin ottaa.