Joskus lupasin lisää kuvia vaaleanpunaisista ja ruusuisista. Nyt Cian ihastuttavan pikkutyttöjen huoneen esittelyn innoittamana vihdoin niitä kuvasin.

Paikallisen Halpa Hallin yhden myyjän mukaan poden tyttövauva kuumetta kun näitä ihanuuksia tarttuu jatkuvasti mukaan. Vauvakuume tällä iällä ja kuuden lapsen mummulla? Ei, tämä mummu vaan rakastaa ruusuja ja vaaleanpunaista ja sitäpaitsi niitä tyttöjä (tai siis vauvoja) on hankala yksin tehdä. Kommentissani Cialle jo pohdinkin että voiko mummu olla prinsessa=o) Haluaisin yö lamppuuni hupun princess tekstillä.

Pelti taulu ja pitsi posliininen ruukku Halpa Hallista, kolmen ruukun setti koreineen ja pitsi posliiniset koriste munat kukkakauppa Revon lahjapuolelta, lautanen Tokmannilta.

1852442.jpg

Pieni hyllykkö ja tuikku kori ja ruusu lahjapussi (tätä sarjaa pussien 3kpl ja edellisen kuvan peltitaulun lisäksi on minulla ainakin kello ja kolmen koukun naulakko jotka eivät suostuneet löytymään kuvattavaksi) ja kynttilät sydän pusseissan myöskin Halpa Hallista. Pitsiliina ja herkkä taulu kirpparilöytöjä viime viikolta.

1852449.jpg

Ihanat "virkatut" korit ja ruuku Revolta

1852460.jpg

Tuunattua vaaleanpunaista lasten työkalupakki, kori ja pikkusiskoni vanha kiikku joka on ostettu kirpparilta joskus vuonna 83 (pikkusiskoni on minua 18, 5 vuotta nuorempi, täti jo syntyessään, eli minulla oli jo kaksoset hänen syntyessään). Kori saa ympärilleen viellä vaaleanpunaisen pilkullisen nauhan kunhan sellaista jostain löydän tai vaaleanpunaista valko pilkkuista kangasta josta sen voin ommella. Tai sitten pitsinauhan jos muuta ei löydy. Kiikku ja työkalupakki saavat Tilda ruusuja koristeeksi kunhan muistan ostaa kalkkeeri paperia tai löydän jostain jo ostamani (minullako tavarat hukassa)

1852439.jpg

No olen minä ostanut muutakin kuin vaaleanpunaista=o) Etualan kahvallinen laatikko Tiimarista muut Halpa Hallista (jos jollain on ylimääräisenä kahvi ja tee purkki samaa sarjaa kuin sokeri purkkini ja keksi laatikko samaa sarjaa kun leipä laatikkoni niin tarjotkaa ihmeessä!) Tuota jauho astiaa hippuan pyykkipulverille astiaksi .

1852465.jpg

Jyskin alesta piti ostaa lisää näitä ihania kukallisia peltipurkki settejä ja servettejä, Ruusuiset turkoosit peltipurkit Kuopiosta Sokokselta alesta ja tuo aivan huippu ihana vaaleansininen valko pallollinen ruusu/rusettiköynnös verho (käyttämätön!) kierrätyskeskus löytö, kumpa löytäisin toisen jostain

1852455.jpg

Noiden purkkien lisäksi jos jollain on ylimääräisenä vaaleanpuna tai vaaleansinin kuosinen tilkku tai raita peitto niin minulle saa tarjota. Tarvitsisin 90cm leveään metalli runkoiseen sohvasänkyyni sellaisen. Ja pojille tarvitsisin sini-valkoiset päiväpeitot 170x70 cm.n sänkyihin Niin ja toisen tuollaisen verhon=o)